Sustenabilitate cu bun gust: Iată de ce produsele biodinamice fac diferența

Sustenabilitate cu bun gust: Iată de ce produsele biodinamice fac diferența

CMX Links a creat o serie de videouri de conștientizare alături de Domeniul Bogdan și partenerii săi pentru programul european Biodinamica - Din brazdă în casă – Lanț scurt al produselor. Această inițiativă își propune să promoveze agricultura biodinamică modernă, un mix armonios între tradițiile ancestrale și inovația tehnologică.

„Nu este doar o campanie, ci o invitație la o călătorie aproape senzorială în lumea agriculturii biodinamice, o poveste despre armonie, sustenabilitate și gusturi autentice. Este o invitație spre conștientizarea înțelepciunii străbunilor noștri și a binelui pe care fiecare dintre noi ni-l putem face”, spune Ximena Cilibiu, CEO & Founder CMX Links.

 

De la vie la pahar, cu respect pentru natură

Fiecare cadru al acestor videouri este o invitație la reflecție. Am dorit să prezentăm modul în care agricultura biodinamică modernă transformă nu doar felul în care cultivăm pământul, ci și modul în care ne raportăm la alimente și la natură. Este o filozofie care respectă ciclurile naturale, valorizează biodiversitatea și pune omul în armonie cu mediul înconjurător.

 

Gustul autentic al naturii

Produsele biodinamice nu sunt doar sănătoase, ci și gustoase. Printr-un proces de cultivare lent și atent, se obțin arome și texturi unice, care reflectă bogăția solului și diversitatea ecosistemului.

 

O poveste despre oameni

În spatele fiecărui produs biodinamic se află povestea oamenilor care îl cultivă cu pasiune și dedicare.

 

Un viitor sustenabil, la îndemâna tuturor

Prin această campanie, ne dorim să inspirăm cât mai mulți oameni să facă alegeri conștiente și să susțină agricultura biodinamică. Pentru că, în final, este vorba despre a ne hrăni nu doar corpul, ci și spiritul.

„Prin această serie de videouri, dorim să inspirăm și să informăm publicul despre beneficiile agriculturii biodinamice. Vrem să arătăm că putem produce alimente sănătoase și gustoase, respectând în același timp natura și comunitatea. Invităm pe toată lumea să descopere lumea fascinantă a biodinamicii și să se alăture nouă în această călătorie către un viitor mai sustenabil. Ne dorim să creăm o comunitate în jurul produselor biodinamice, să educăm consumatorii și să susținem producătorii locali. Colaborăm cu producători pasionați din toată țara pentru a asigura o varietate de produse biodinamice de înaltă calitate”, menționează Oana Stan, Marketing Manager Domeniul Bogdan.

Proiectul își concentrează eforturile pe dezvoltarea de lanțuri scurte de aprovizionare, asigurând astfel că produsele biodinamice ajung direct de la producători la consumatori, păstrându-și calitatea, prospețimea și valoarea nutritivă. Videourile vor explora acest proces, evidențiind beneficiile sustenabilității și ale consumului responsabil.

CMX Links este o agenție independentă de publicitate, un HUB full service de comunicare, cu o istorie de aproape 8 ani și cu experiență atât pe piața locală, cât și pe cea internațională.

Înțelegem că oamenii lucrează cu oameni, motiv pentru care am ales în echipă colegi a căror expertiză merge mână în mână cu calitatea lor umană. Echipa se mândrește cu oameni seniori din punct de vedere profesional care au contribuit la crearea unor campanii premiate. Avem expertiză în domenii variate, precum servicii medicale, farmaceutice, auto, tehnologie, retail, industria agro, tutun și alcool, banking, FMCG, atât B2B, cât și B2C.

Portofoliul agenției include branduri precum: Diaverum România, Lăptăria cu caimac, Domeniul Bogdan, Hear Canada, Hear USA, Hagag Development Europe, HPrivate, BTDConstruct & Ambient, HUMANE SOCIETY INTERNATIONAL Europe, dahna, MiGlo, FlowTrial, Crama Noastră, Michelin România.

Domeniul Bogdan și-a început povestea pe meleagurile Murfatlarului, în anul 2011, când cele 154 ha de teren de lângă satul Peștera, Dobrogea, au fost plantate cu viță de vie.

Aplicând o abordare holistică, cu respect pentru mediul înconjurător și consumatori, Domeniul Bogdan a devenit prima fermă viticolă biodinamică de pe teritoriul României. Pentru producția vinului, Domeniul Bogdan nu utilizează niciun fel de produse chimice de sinteză, stimulând în mod natural fertilitatea solului și biodiversitatea. Lucrările în cadrul viei și culesul strugurilor sunt efectuate manual pentru a obține un gust pur și plin de savoare, fără adaosuri moderne.

Toate acestea au adus strugurilor produși de Domeniul Bogdan certificarea de produs ecologic/organic conferită de Austria Bio Garantie. Din soiuri ca Fetească Neagră, Pinot Noir, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Sauvignon Blanc, Muscat Ottonel și Riesling Italian, care dau în pârg sub soarele fierbinte al Dobrogei, ies vinuri sănătoase, cu gust echilibrat, care încântă zi de zi simțurile iubitorilor de licori bahice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


CMX Links

We are CMX Links and we believe in delivering SEAMLESS Customer Marketing eXperience since 2016. Conectam idei cu profesionistii potriviti pentru a livra proiecte pe masura asteptarilor clientilor nostri. Echipa se... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related