Tomorrowland. O experiență la înălțime, powered by glo™

Tomorrowland. O experiență la înălțime, powered by glo™

Surprize, perspective unice, scene văzute de sus, momente #pieledegăină, muzică bună, conexiune, #goodvibes. Cam așa ar putea fi descrisă experiența Tomorrowland powered by glo™ trăită de Alin Pandaru, aka Pandutzu, anul acesta. Alin Pandaru este fascinat de muzica live și toate experiențele din jurul ei. Este un veteran al festivalurilor și a trăit cam tot ce se poate experimenta în materie de evenimente, de toate felurile. Atmosfera de la Tomorrowland, cu mixuri spectaculoase și artiști mult așteptați, cu scene decorate în tematici diferite și cu zeci de mii de oameni veniți din toate colțurile lumii și uniți prin muzică, a devenit una din experiențele acelea memorabile pe care le trăiești o singură dată în viață.

 "Toată lumea e un zâmbet, toată lumea are un vibe pozitiv și toată lumea e unită de același lucru: muzica. Tomorrowland reprezintă un exemplu de unitate și este o experiență de trăit măcar o dată în viață", scrie Pandutzu pe blogul lui. 

Ce l-a surprins, care au fost artiștii preferați, cele mai spectaculoase scene și momentele cele mai impresionante, vedeți în rândurile următoare.  

 

O perspectivă unică

De peste 15 ani, Alin Pandaru, cunoscut ca Pandutzu, merge la festivaluri de muzică și nu a ratat niciun fel de experiență. Evenimente mici sau grandioase, din România, Europa sau SUA, Alin a trăit toate tipurile de atmosferă a unui festival de muzică. Este cel care stă mereu în primele rânduri la concerte, fascinat de artiști și performance-urile de pe scenă, pasionat de puterea pe care o poate avea muzica. 

Chiar și un astfel de veteran al festivalurilor de muzică mai poate fi surprins, însă. Pandutzu a trăit anul acesta, la invitația glo™, o experiență cu totul specială la Tomorrowland. Alin a mai participat la acest festival în 2022, cu cortul, dar acum a experimentat o altă perspectivă, despre care a scris în detaliu, pe blogul lui.

Anul acesta, prin experiența powered by glo™, a avut acces într-o zonă Premium a festivalului și a putut vedea scena principală de la Tomorrowland de sus, de la înălțime.

"Este impresionant și când stai jos în public, pentru că totul pare uriaș, și chiar este, însă când vezi de sus toată marea aceea de oameni și scena aia imensă, înțelegi exact magnitudinea acestui festival. Iar când mai și cântă toată lumea în același timp, n-are cum să nu te lase cu piele de găină", scrie Pandutzu pe blog.

 

Decoruri spectaculoase, momente memorabile 

Anul acesta, Tomorrowland a sărbătorit 20 de ani de la lansare. Este unul din cele mai mari festivaluri de muzică electronică din lume, organizat în orașul belgian Boom, pe 16 scene.  

Scena principală se întinde pe 160 de metri, cântărește 138 de tone și a avut ca temă Viața. În designul ei spectaculos, s-au împletit elemente diverse din natură, dând o senzație de monumentalitate, dar și de conexiune. Toate scenele din festival și tot spațiul Tomorrowland este decorat în funcție de anumite teme, transformând experiența într-o călătorie în alte universuri. 

Alte scene care l-au impresionat pe Alin au fost Freedom și Rose Garden, spectaculoase și diferite, fiecare oferind o altă dimensiune, nouă, festivalului. Scena lui preferată rămâne însă The Library, gândită ca o bibliotecă și care are o carte în memoria lui Avicii.

Toate aceste decoruri spectaculoase prind viață prin muzică. Alin enumeră câteva din momentele memorabile de pe scenele Tomorrowland. Swedish House Mafia s-au întors după 12 ani pe scena principală a festivalului, iar noua piesă a Irinei Rimes, Dudadu, s-a auzit de trei ori Tomorrowland, inclusă în remixurile Keinemusic, Steve Aoki și Tiesto. La momente #pieledegăină, Alin pune pe listă Lost Frequencies și Zerb, are a pus in premieră remixul său de la piesa “feelslikeimfallinginlove” a celor de la Coldplay.

Dar dincolo de muzică și de scene grandioase, Tomorrowland mai are ceva cu totul special: publicul. 

"Dacă ar fi să spun ce îmi place cel mai mult la acest festival este într-adevăr publicul. Oameni veniți din toate colțurile lumii, pentru trei zile în care nimic nu mai contează", scrie Pandutzu pe blog. 

Experiența de anul acesta de la Tomorrowland, oferită de glo™, i-a arătat lui Alin o nouă dimensiune a festivalului, cu totul surprinzătoare. O dimensiune la înălțime, de unde scena se vede cel mai bine, iar conexiunea cu muzica este unică.

 

 *(18+) glo™ este un dispozitiv electronic ce se utilizează împreună cu consumabilele compatibile ce conțin nicotină, o substanță care creează dependență. Este destinat consumatorilor de peste 18 ani. Acest produs nu este lipsit de riscuri

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Sectiune



Branded


Related