Academia de Vară la Beans United: un angajament pentru dezvoltarea profesională continuă

Academia de Vară la Beans United: un angajament pentru dezvoltarea profesională continuă

Într-o lume digitală mereu în schimbare, este important să ținem pasul cu noile tendințe și să ne îmbunătățim constant abilitățile. La Beans United - prima agenție de inbound marketing & HubSpot Platinum Partner din România, credem cu tărie în importanța dezvoltării profesionale continue a echipei noastre. De aceea, am lansat Academia de Vară, unde colegii noștri pot învăța lucruri noi și se pot perfecționa prin cursurile oferite de HubSpot Academy.

 

Academia de Vară la Beans United

Academia de vară este o oportunitate pentru echipa noastră de a-și îmbunătăți abilitățile și de a acumula cunoștințe noi, ajutându-ne să fim mereu la curent cu ultimele noutăți din digital marketing și automation.

În calitate de parteneri Platinum HubSpot, HubSpot Academy ne oferă o gamă variată de resurse educaționale, inclusiv cursuri, certificări și materiale de training, concepute pentru a ne ajuta să ne îmbunătățim abilitățile și să obținem cunoștințe aprofundate despre utilizarea platformei HubSpot, inbound marketing, sales, automation și digital, etc.

 

Noi certificări pentru colegii noștri

Certificărie reînnoite și cele nou dobândite completează experiența colegilor noștri și ne ajută să oferim servicii mai bune clienților noștri. Printre aceste certificări se numără:

  • Contextual Marketing: înveți cum să personalizezi experiența utilizatorilor pe site, strategii de personalizare, segmentarea lead-urilor în funcție de context, etc.
  • Email Marketing: înveți să personalizezi și să automatizezi emailurile, să creezi conținut și CTA-uri captivante și să analizezi metricile în HubSpot
  • Inbound: înveți să atragi clienții printr-o abordare centrată pe nevoile lor, care construiește încredere și aduce valoare, să creezi un flywheel care accelerează creșterea și să înțelegi fundamentele metodologiei inbound.
  • HubSpot Marketing Hub Software: înveți cum să utilizezi tool-urile de marketing din HubSpot pentru a crea campanii, segmentarea leadurilor, emailuri, workflows, formulare, etc.
  • HubSpot Reporting: înveți să iei decizii bazate pe date și abilități esențiale de analiză a datelor din HubSpot CRM, Marketing Hub, CMS Hub, Sales Hub și Service Hub.
  • HubSpot Sales Hub Implementation: înveți să optimizezi procesul de implementare a toolurilor de sales din HubSpot
  • HubSpot Service Hub Software: înveți strategii de inbound customer service și să utilizezi instrumente precum help desk, knowledge base, portalul pentru clienți, modulul pentru sondaje clienți și raportare.
  • Salesforce Integration:înveți cum să integrezi bazele de date Salesforce și HubSpot pentru a oferi echipei de vânzări date valoroase, economie de timp cu scopul de a construi relații semnificative și de a semna mai multe contracte.
  • HubSpot Content Hub for Marketers: înveți să creezi un site web performant folosind Content Hub, cum să optimizezi experiența utilizatorilor, principiile de design și tehnicile de SEO pentru a atrage, implica și transforma vizitatorii în clienți.
  • HubSpot Objectives Based Onboarding: înveți cum să devii un consultant strategic și manager de proiect folosind metodologia de Onboarding Bazat pe Obiective pentru Partenerii HubSpot și să prioritizezi nevoile clienților pentru a accelera atingerea obiectivelor comune.
  • Platform Consulting: înveți cum să discuți despre descoperirea platformei cu clienții, să identifici lacunele de nevoi și să creezi o strategie optimă de lansare pe piață
  • CMS for Developers: cum să devii expert în construirea și gestionarea resurselor web, să creezi experiențe de editare intuitive, să integrezi surse de date și să construiești pagini dinamice.

Totodată, certificarea HubSpot Trainer pe care o deține colega noastră Liana Cuța ne permite să creăm și să livrăm sesiuni de formare inbound și HubSpot pentru companii locale și internaționale.

 

Angajamentul nostru pentru învățare continuă

La Beans United, suntem convinși că investiția în educația și dezvoltarea profesională a angajaților noștri este cheia succesului pe termen lung. Prin obținerea acestor certificări, colegii noștri nu doar că își îmbunătățesc competențele, dar și contribuie la oferirea unor servicii mai bune pentru clienți.

Ne mândrim cu echipa noastră și cu parteneriatul nostru cu HubSpot, care ne oferă resursele necesare pentru a excela în tot ceea ce facem.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related