The Odyssey - Fine dining & sailing, un concept inedit pentru evenimente corporate

The Odyssey - Fine dining & sailing, un concept inedit pentru evenimente corporate

L’Oreal, Metaxa si Vinarte au fost primele branduri care s-au alăturat proiectului

FINEWISE, agenția de marketing și comunicare specializată pe segmentul de produse și servicii premium, a lansat vara aceasta The Odyssey, un concept de travel & leisure propriu ce îmbină navigația, arta culinară și descoperirea culturilor locale, într-o serie de experiențe ce se vor desfășura oriunde există ape navigabile, gastronomie fină și locuri superbe ce merită explorate.

Agentia creeaza si implementeaza strategii de poziționare, marketing și comunicare pentru branduri premium, cu accent pe food & beverages, ospitalitate, beauty & wellbeing. Lansarea propriului produs de lifestyle este pasul firesc ce incununeaza experienta si pasiunea pentru fine living.

Un eveniment pentru toate simțurile, The Odyssey a fost mai mult decât o simplă călătorie, a fost o experiență multisenzorială care a încântat ochii, a răsfățat gusturile și a umplut inimile oaspetilor cu bucurie. Într-o armonie perfectă între natura spectaculoasă și arta culinară, The Odyssey s-a dovedit a fi un eveniment de succes de la prima editie.

Desfășurata în Grecia, in Atena si Insulele Saronice, in doua tururi distincte, prima editie a reunit iubitorii de gastronomie și pasionații de vacante premium pe mare într-o aventură de neuitat, oferind experiențe culinare rafinate pe fundalul unor peisaje marine uimitoare.

Chef Bogdan Alexandrescu, aka Chef Dexter, curatorul gastronomic al evenimentului, a impresionat oaspetii Odiseei cu cele mai rafinate preparate, intr-un meniu gandit special pentru aceasta editie. Chef Dexter chiar si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de oaspetii The Odyssey, oferind o cina inedita pe plaja, in Russian Bay, unde a gatit un meniu fine dining din sase preparate in compania oaspetilor care, pana la finalul expeditiei, au devenit prieteni.  

 

Highlight-ul The Odyssey, Four Hands Signature Dinner Spirited by Metaxa

Momentul apogeului în această călătorie culinară a fost cina spectaculoasă, la patru mâini, gazduita de Mappemonde, restaurant fine dining din cadrul Athens Capital Hotel. Aici, oaspetii au avut privilegiul de a experimenta rafinamentul și sofisticarea preparatelor, pregătite din cele mai proaspete ingrediente, rezultat al colaborării atent gestionate a lui Chef Dexter cu cheful rezident al restaurantului, Dimitris Boutsalis. Astfel, in aceasta Cina Signature, The Odyssey a devenit o întâlnire a doi titani ai gastronomiei, o odă, în sine, adusă călătoriei profesionale și culinare a fiecărui chef. Din întâlnirea acestor două lumi, a rezultat o experiență unică, memorabilă. Fiecare fel de mancare preparat de cheful roman la cina 4 hands a fost atent potrivit cu soiurile romanesti de la Nedeea, Vinarte Romania, intregind experienta culinara.

Turul 1 - Private tour

Turul pilot The Odyssey a fost unul privat si a gazduit oaspeti care s-au bucurat de exprienta premium pe parcursul a 4 zile, pornind din Atena, spre Poros, Hydra, Aegina, cu intoarcere in Atena. 

B.D.G Import a sustinut spiritul petrecerii pe toata durata expeditiei cu branduri premium, precum Metaxa, Martini, Bacardi, Glenfiddich si Bombay Sapphire. Cocktail-urile signature au sustinut distractia atat de plaja, cat si pe punte.

Turul 2 - Corporate tour

In al doilea tur, The Odyssey a gazduit evenimentul L’Oreal Romania, ce a implicat activarea brandului prin intermediul experientei de sailing si a 16 celebritati si creatori de continut invitati la bord. Plini de entuziasm si curiozitate, acestia au surprins pe paginile lor experienta de fine traveling - interactiunea cu produsele, expeditia de sailing, conceptul gastronomic si peisajele uimitoare. Vizitele in Atena, Poros si Aegina, opririle in golfuri pentru inot, plaja si relaxare au fost toate insotite de multa voie buna si video-uri care au populat social media in doar cateva minute. 

 

The Odyssey - un concept pentru evenimente corporate inedite

Conceptul adreseaza multi-fatetat segmentul de clienti corporate, sustinand evenimente si activari premium precum:

  • Experiente de brand pentru categorii de lifestye, precum cosmetice, fashion, luxury, food & beverages etc
  • Evenimente dedicate presei, ambasadorilor de brand si influencerilor
  • Incentives si premii in campanii de promovare a brandurilor premium
  • Team buildings, evenimente ale echipelor de management
  • Evenimente / incentives cu partenerii de afaceri, distribuitori, horeca, evenimente de networking etc.

 “Succesul primei editii The Odyssey si feedback-ul oaspetilor nostri de la bord sunt o confirmare a faptului ca oamenii isi doresc experiente inedite. Ne propunem ca The Odyssey să devină un brand puternic și să oferim comunității strânse în jurul său cele mai spectaculoase experiențe. Credem foarte tare in impactul  evenimentelor corporate organizate sub conceptul The Odyssey, de la construirea unor activari de brand, pana la campanii de loyalty sau networking cu partenerii de afaceri. Asadar, invitam brandurile si companiile sa ne provoace in a organiza cele mai inedite si indraznete expeditii”, a declarat Marilena Istrătescu, fondatoarea FINEWISE Agency și The Odyssey.

The Odyssey este un proiect realizat în colaborare cu Pikasea, agenția românească specializată în organizarea de experiențe pe ambarcațiuni de diferite mărimi, în mările și oceanele lumii.

FINEWISE, The Odyssey si HEYO.Club sunt produse Hello Group. HELLO Group are  capital 100% romanesc si cuprinde companiile Hello Communication și Hello Consumer Interaction – cu specializări complementare, care furnizează soluții de strategie, branding, comunicare integrată, PR și comunicare digitală, on și off trade marketing, precum și HoReCa & retail design. 

Pe parcursul ultimilor ani, Grupul Hello a semnat si a derulat proiecte consistente in piata de food & beverages: Ursus Breweries, PPD Romania, B.D.G. Import, Alexandrion Group Romania, Macromex, Dr.Oetker, Mogyi, Interbrands Orbico, Caroli Foods, FrieslandCampina, Pepsico; in ospitalitate: Matca Transylvanian Sanctuary Relais & Chateaux, RadissonBlu Aurum Brasov, Ana Hotels, Swissotel Poiana Brasov, Courtyard by Marriott Floreasca, Hilton Airport, JW Marriott Bucharest, Trickshot Group, City Grill Group, Donerboom; sau in piata de beauty si wellbeing - pentru L’Oreal, Farmaciile Dona, Pfizer Romania si Secom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


FINEWISE

FINEWISE este divizia de expertiza in F&B, ospitalitate, sanatate si wellbeing a grupului de comunicare HELLO. Avand la baza viziunea ca o viata buna este o viata constienta, sanatoasa si bogata, ce incepe cu... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related