Andrei Dragu devine noul Director de Eveniment pentru IAB MIXX Awards Europe

Andrei Dragu devine noul Director de Eveniment pentru IAB MIXX Awards Europe

IAB Europe, Asociația Industriei de Marketing și Publicitate Online, anunță numirea lui Andrei Dragu în funcția de Director de Eveniment pentru MIXX Awards. Cu peste 18 ani de experiență în industriile creative digitale din România, Andrei este primul român care ocupă acest rol.

Alături de Alexa Constantinescu, Doina Radicof și Gabriel Pătru, Andrei a organizat cu succes MIXX Awards România și a facilitat expunerea internațională a celor mai bune campanii locale pe plan internațional. În paralel, s-a concentrat pe crearea și implementarea de strategii inovatoare de digital marketing, pentru un portofoliu impresionant de clienți din industrii variate: automotive, pharma, FMCG, retail, telecom sau tech. În prezent, Andrei este Chief Integration Oficer al GRF+, unde misiunea sa e de a genera impact printr-un produs de comunicare integrat și soluții digital-driven.

Helen Mussard, Chief Marketing Officer la IAB Europe, și-a exprimat entuziasmul cu privire la această nouă numire:

„Suntem încântați să anunțăm colaborarea cu Andrei Dragu pentru organizarea MIXX Awards. Fiind un jurat de lungă durată al premiilor, expertiza și pasiunea lui Andrei pentru excelența digitală îl fac alegerea perfectă pentru a prelua rolul de Director de Eveniment. Implicarea sa în toate domeniile evenimentului va asigura că MIXX Awards Europe va continua să recunoască și să celebreze cele mai inovatoare și de impact realizări din industria marketingului digital. Cu Andrei la cârmă, suntem încrezători că festivalul va atinge noi culmi, consolidându-și reputația ca vârf de recunoaștere în industrie."

Evenimentul din acest an a fost deja gestionat de el, demonstrând abilitatea sa de a conduce și organiza unul dintre cele mai importante momente din industria de marketing digital. Standardele au fost ridicate în această ediție, iar juriul a avut o sarcină foarte dificilă în alegerea campaniilor câștigătoare din cele 21 de categorii.

„Sunt onorat să preiau rolul de Director de Eveniment pentru IAB MIXX Awards Europe. Sunt recunoscător colegilor din industrie pentru participarea și succesul lor excepțional la IAB MIXX Europe, unde am avut privilegiul de a fi selectat ca jurat timp de 3 ani la rând. Mulțumiri speciale echipei IAB Europe pentru încrederea acordată, în special lui Helen Mussard, Chief Marketing Officer, lui Townsend Feehan, CEO IAB Europe, precum și lui Liz Haines, Industry Programmes & Membership Project Manager la IAB Europe, pentru inițierea în tainele evenimentului continental." a declarat Andrei Dragu.

IAB România, afiliată la IAB Europe, este asociația reprezentativă pentru industria de comunicare online din țara noastră. Membrii IAB includ entități reprezentative în România, precum advertiseri, agenții de media, agenții de creație, agenții de performance, publishers și companii și platforme de tehnologie.

Misiunea Asociației este de a promova și proteja un ecosistem online echilibrat și sănătos, prin acțiuni de autoreglementare, formare profesională și reprezentare.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related