ZIZIN a creat momente memorabile pentru toată familia la Sports Festival 2024

ZIZIN a creat momente memorabile pentru toată familia la Sports Festival 2024

Pentru al treilea an consecutiv, ZIZIN s-a alăturat Sports Festival în calitate de sponsor și partener de hidratare, iar anul acesta le-a oferit participanților o zonă de experiențe dedicată întregii familii, sub semnul echilibrului și al armoniei.

Sports Festival este un eveniment-festival dedicat performanțelor, spiritului de echipă și emoțiilor date de momentul în care fiecare dintre noi ne depășim limitele, pe parcursul a patru zile dedicate pasiunii pentru sport.

Ediția din acest an a Sports Festival a fost cu adevărat specială, având în prim plan un meci demonstrativ de neuitat cu legendele tenisului mondial, Steffi Graf și Andre Agassi, alături de campionii noștri, Simona Halep și Andrei Pavel. Atmosfera a fost electrizantă, iar spectatorii au avut ocazia unică de a-i vedea pe acești mari sportivi în acțiune, trăind emoțiile unor momente memorabile.

În linie cu spiritul evenimentului, ZIZIN a propus anul acesta o serie de activări care au stimulat creativitatea, spiritul de echipă și cel de competiție, adresându-se întregii familii și reușind să aducă zâmbetul pe buze tuturor, indiferent de vârstă, în același timp cu posibilitatea (re)descoperirii unui produs echilibrat, care să le asigure hidratarea.

„Echilibrul în viața de zi cu zi este o promisiune importantă a brandului ZIZIN, la care contribuim prin oferirea de produse care se adresează unei categorii largi de consumatori, cu preocupări adaptate stilului de viață modern, sprijinind un stil de viață sănătos. Parteneriatul cu Sports Festival este deja unul de tradiție pentru noi în același timp cu a fi unul natural, date fiind valorile pe care le împărtășim în ce privește stilul de viață echilibrat și susținerea performanțelor sportive. Ne-am bucurat să vedem că activarea ZIZIN de anul acesta a creat un context în care întreaga familie să interacționeze sub semnul sportului și al echilibrului și armoniei, subliniind în același timp importanța unei hidratări de calitate” a declarat Mihai Pârvulescu, Marketing Specialist ZIZIN.

Mii de participanți la Sports Festival Cluj-Napoca 2024 au descoperit beneficiile apei minerale naturale ZIZIN și au experimentat lumea creată în cadrul spațiului de activare dedicat echilibrului în viața de zi cu zi și experiențelor în familie, sub semnul activităților sportive mai mult sau mai puțin solicitante.

Armonia, un atribut definitoriu al brandului și produselor ZIZIN, a fost reflectată de fiecare element al activărilor create pentru Sport Festival, reunite sub conceptul unitar al „Armoniei în familie”: participanții mici și mari și-au putut testa abilitățile și reflexele în cadrul unor jocuri interactive și distractive, au putut capta amintiri de neuitat la photo cornerul de poveste, în același timp cu a beneficia de o hidratare completă, pe tot parcursul zilelor de festival. Toți participanții au fost răsplătiți cu premii garantate, printre care tricouri și tote bags personalizate cu mesaje amuzante, dar și seturi de palete pentru cei mici, aducând astfel un plus de valoare experienței de la festival.

ZIZIN își reafirmă astfel angajamentul de a încuraja un stil de viață activ și sănătos și de a sprijini evenimentele care inspiră și motivează oamenii să își depășească limitele.

În acest demers, brandul ZIZIN a fost susținut de agenția independentă de BTL Highlight Agency care a realizat conceptul și propunerile creative, producția și implementarea activărilor, pe tot parcursul festivalului.

 

Credits:

Echipa ZIZIN implicată în acest proiect :
Mihai Pârvulescu – Marketing Specialist
Kati Frățilă – Marketing Assistant

Echipa Highlight Agency:
Florin Bădescu – Account Director
Alex Iorgulescu – Senior Account Manager
Cristian Olteanu – Production Manager
Ioana Constantinescu – Production Executive
Andreea Dobranici – Creative Director
Alida Sindie – Copywriter
Alex Mihăilescu – Senior Art Director

Inființată în 1991, compania Apemin Zizin îmbuteliază sub brandul ZIZIN apă minerală naturală plată și carbogazificată ce provine din munții Ciucaș. Aceasta se distinge prin puritatea sa naturală la sursă și este de o calitate deosebită, atât din punct de vedere microbiologic, cât și chimic, fiind potrivită pentru consumul întregii familii. Apa minerală naturală ZIZIN este un produs de larg consum, care respectă standardele de calitate impuse de legislaţia în vigoare. Investițiile continue în retehnologizare au făcut posibil ca întreg procesul de exploatare şi îmbuteliere a apelor minerale ZIZIN să fie riguros monitorizat şi protejat, asigurându-se o existenţă durabilă, concretizată prin certificările ISO şi medalia „Marca de aur” pentru „Izvorul vieţii” (apă minerală necarbonată), obţinută la Salonul Naţional al Apelor Minerale, ediţia a IV-a, 2002.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related