VML România semnează noua campanie Coca-Cola, Bucureștiul e magic

VML România semnează noua campanie Coca-Cola, Bucureștiul e magic

VML România anunță semnarea noii campanii pentru Coca-Cola, ce pune în lumină magia unică a capitalei. Campania explorează contrastele și diversitatea orașului, reamintind bucureștenilor frumusețea ascunsă în micile momente de conexiune umană.

Într-un oraș în care oamenii par mereu grăbiți și preocupați, campania Coca-Cola celebrează acele momente neașteptate de bunătate și generozitate, care ne reamintesc de magia autentică a oamenilor. Coca-Cola recunoaște unicitatea Bucureștiului, un oraș modelat de poveștile celor peste 2 milioane de locuitori.

Campania aduce în prim plan orașul printr-o reinterpretare contemporană a celebrului refren despre București, compus în 1934 de Gică Petrescu. Cu ajutorul lui Nicole Cherry, versurile emblematice prind viață, evidențiind scene și personaje autentice din Bucureștiul de astăzi prin intermediul unui scurt film promovat în mediul online. 

Campania Bucureștiul e magic a fost lansată  în contextul sărbătoririi a 565 de ani de atestare documentară a orașului, în cadrul iMapp, cel mai mare festival de video mapping din lume. Pe fațada Palatului Parlamentului a fost proiectat un video mapping inspirat din magia Coca-Cola. Ulterior, campania s-a extins în zone-simbol ale Bucureștiului, precum Calea Victoriei, Universitate, Piața Romană și Obor, prin activări OOH, branding în stațiile de autobuz și metrou. Mesajul campaniei este amplificat și în mediul online, prin intermediul unor influenceri precum @bieadam, @mariazvinca, @yoyo sau @dan_has_the_munchies.

Noua campanie Coca-Cola, semnată de VML, este o celebrare a conexiunilor autentice, reamintindu-ne că adevărata magie se găsește în oamenii din jurul nostru. 

 

Echipele care au lucrat la campanie:

VML
Mina Ionescu - Business Director
Mădălina Pațachia – Account Director
Irina Matei - Senior Account Manager
Bogdan Teodorescu - Executive Creative Director
Bogdan Dinu - Group Creative Director 
Ioana Ichim - Group Creative Director
Andrei Mihăilescu - Senior Copywriter
Tatiana Grigorescu - Art Director
Miki Crăciunescu -  Strategy Director
Adrian Garganciuc - DTP
Octavian Aftanasă - Social Media Manager
Maria Chiribău - BTL Manager 
Simona Chirițoiu - Traffic Manager

Coca-Cola România
Andra Bălan – Senior Brand Manager
Alexandru Lacatușu – Senior Social Media Manager
Adrian Man – Senior Marketing Director România
Mihaela Niță – Public Affairs Director
Andreea Cîndea - Communications Director

Mediacom 
Andreea Radu, Group Account Director Coca-Cola
Iuliana Nechifor, Account Manager Coca-Cola
Alexandra Cotfas, Content Specialist
Adriana Lungu, Senior Content Project Manager
Lavinia Goia, Nexus Digital Lead
Amalia Necula, Expert Cross-Channel Planner
Daniel Andronic, OOH Senior Planner

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related