The Future of Humanity cu Michio Kaku: un eveniment pentru lideri, antreprenori, profesori, părinți și minți curioase

The Future of Humanity cu Michio Kaku: un eveniment pentru lideri, antreprenori, profesori, părinți și minți curioase

Fizician de renume mondial și autor al unor bestselleruri internaționale, Michio Kaku vine pentru prima dată în România cu o viziune fascinantă despre viitor.

Cunoscut pentru modul în care transformă știința complexă în informație ușor de înțeles, Michio Kaku este autorul cărților "Viitorul omenirii" și "Fizica viitorului", în care explorează impactul tehnologiei asupra vieților noastre și al generațiilor viitoare. Pe 21 octombrie, la Sala Palatului din București, The Future of Humanity va oferi o ocazie rară de a învăța direct de la unul dintre cei mai influenți vizionari ai epocii noastre.

Vino să descoperi cum poate arăta viitorul!

Acest eveniment este perfect pentru tine dacă:

  • Ești un părinte interesat de viitorul copiilor tăi și dorești să înțelegi cum pot evolua educația și carierele acestora într-o lume în continuă schimbare.
  • Ești un antreprenor care își dorește să se adapteze și să prospere într-un mediu economic influențat de tehnologii emergente.
  • Ești un cadru didactic ce vrea să pregătească elevii pentru viitor, integrând cele mai noi tendințe și tehnologii în procesul educațional.
  • Ești un lider care vrea să își pregătească echipa pentru noile provocări și oportunități aduse de schimbările rapide din domeniul tehnologic.

Vino să descoperi:

  • Cum ar putea modela știința lumea în care trăim până în anul 2100: Kaku va explora inovațiile care ne vor transforma viețile și societatea în următorii 100 de ani.
  • Cum putem activa întregul potențial al minții: Află cum să te pregătești pentru un viitor plin de posibilități.
  • Ce trebuie să știi despre viitorul cosmosului: O incursiune fascinantă în explorarea spațiului și a misterelor universului.
  • Cum vor revoluționa computerele cuantice lumea care ne înconjoară: Descoperă cum tehnologia va transforma fundamental domenii precum medicina, energia și comunicațiile.

 

Unde și când?

Evenimentul va avea loc pe data de 21 Octombrie, la Sala Palatului. Asigură-te că vei fi acolo, alături de Michio Kaku, pentru a explora viitorul. Nu rata ocazia de a învăța direct de la unul dintre cei mai mari oameni de știință ai timpului nostru!

Mai sunt doar câteva bilete pe Entertix.ro

Eveniment organizat de BRAND MINDS.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related