Michio Kaku vine în România: Evenimentul anului care îți arată cum poate arăta viitorul omenirii

Michio Kaku vine în România: Evenimentul anului care îți arată cum poate arăta viitorul omenirii

Pe 21 octombrie, Sala Palatului din București găzduiește un eveniment de neratat pentru oricine este pasionat de știință, tehnologie și inovație: Michio Kaku, unul dintre cei mai respectați oameni de știință ai timpului nostru, vine în România. Cu o carieră impresionantă de peste 40 de ani, Michio Kaku și-a dedicat viața științei, fiind un excelent traducător al unor concepte complexe din fizică pe care reușește să le traducă pe înțelesul tuturor astfel încât să descoperim unde se îndreaptă omenirea în următorii 100 de ani.

Autor al unor bestselleruri internaționale precum „Viitorul Omenirii”, “Viitorul Minții Umane” și „Fizica Imposibilului”, Prof. Michio Kaku este recunoscut pentru capacitatea sa de a transforma subiecte de frontieră în știință în idei care inspiră și motivează mințile de toate vârstele.

 

Ce vei învăța la eveniment?

Dacă ești profesor, părinte, student/elev sau pur și simplu un om curios despre modul în care știința și tehnologia vor modela viitorul nostru, acest eveniment este pentru tine.

Michio Kaku îți va deschide noi perspective asupra viitorului și te va provoca să te gândești la cum tehnologia emergentă va schimba modul în care trăim și gândim.

 

Vino și descoperă:

1. Cum poate arăta lumea în anul 2100

Roboți, inteligența artificială, nanotehnologia și biotehnologia sunt doar câteva dintre inovațiile care vor revoluționa economia, societatea și viața de zi cu Vei învăța despre impactul tehnologiilor emergente și despre cum să te pregătești pentru o lume în continuă schimbare.

2.  Cum ne putem activa potențialul creierului

Te-ai întrebat vreodată cât de mult din potențialul creierului nostru rămâne neexplorat? Michio Kaku va explora neuroștiințele și tehnologiile care ne-ar putea ajuta să ne extindem capacitățile mentale și să ne imaginăm viitorul dezvoltării cognitive.

3. Viitorul explorării spațiale

O călătorie în cosmos și o privire asupra a ceea ce ne-ar putea rezerva viitorul spațiului cosmic. De la colonizarea altor planete la descoperirea vieții extraterestre, el va discuta oportunitățile și provocările universului.

4.  Revoluția computerelor cuantice

Fizica cuantică a dat naștere unor supercalculatoare care au potențialul de a schimba tot ceea ce știm despre tehnologie, medicină și economie. Află cum computerele cuantice vor aduce soluții inovatoare la probleme aparent imposibile.

 

Cui i se adresează evenimentul?

Dacă ești student, profesor sau părinte care își pregătește copiii pentru viitor, acest eveniment te va ajuta să înțelegi cum să abordezi noile provocări și oportunități ale științei moderne. Nu doar pentru profesioniști din domeniul tehnologic, evenimentul promite să inspire orice minte curioasă și dornică să îmbrățișeze viitorul.

 

Unde și când?

Evenimentul va avea loc pe data de 21 Octombrie, la Sala Palatului. Asigură-te că vei fi acolo, alături de Michio Kaku, pentru a explora împreună viitorul. Nu rata ocazia de a învăța direct de la unul dintre cei mai mari oameni de știință ai timpului nostru!

Biletele s-au pus deja în vânzare pe Entertix.ro

Eveniment organizat de BRAND MINDS.

Ne vedem la eveniment!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related