Optimizează-ți strategia de marketing prin colaborarea cu micro-influenceri

Optimizează-ți strategia de marketing prin colaborarea cu micro-influenceri

În era digitală, marketingul prin influenceri a devenit o componentă esențială pentru succesul oricărei campanii. La FameUp, ne dedicăm să facem acest proces cât mai automatizat și eficient pentru agențiile de marketing și brandurile din România, întreaga Europă și SUA.

Dacă acum câțiva ani, media planul brandurilor includea în principal TV, outdoor, Facebook, Google, email marketing și radio, în ultimii ani, integrarea influencer marketing-ului nu mai poate fi trecută cu vederea.

Astăzi, suntem încântați să anunțăm lansarea unui program inovator care permite fiecărei agenții de marketing sau brand să aibă propria echipă de influencer marketing în-house, fără costuri suplimentare, prin intermediul unui tool complet automatizat.

„Anunț cu entuziasm acest program”, spune Ionuț Patrascoiu, CEO și fondator FameUp.

 

Ce oferim?

În cadrul acestui program, punem la dispoziția agențiilor de marketing și brandurilor de consum, pe lângă o platformă full automatizată, și o echipă de account manageri dedicați, fără costuri suplimentare. Aceștia vor colabora strâns cu echipa ta pentru a crea strategii personalizate, a dezvolta briefing-uri clare și a selecta pool-ul corect de micro-influenceri, bazându-se pe datele din peste 30.000 de campanii de micro-influenceri din diverse nișe și industrii.

Beneficiile colaborării cu FameUp:

  1. Expertiză în influencer marketing: Account managerii noștri oferă asistență pe tot parcursul procesului, asigurându-se că campania ta este adaptată nevoilor specifice ale brandului tău.
  2. Rapiditate în execuție: În doar câteva zile, agenția ta va avea toate instrumentele necesare pentru a lansa campania cu micro influenceri, de la strategii până la selecția influencerilor, cu ajutorul unei platforme automatizate cap-coadă.
  3. Acces la o rețea vastă de micro-influenceri: Cu platforma noastră, poți conecta brandul tău cu micro-influenceri relevanți care pot aduce un impact semnificativ asupra publicului tău țintă. Acești micro-influenceri sunt clusterizați pe diverse industrii și au trecut prin peste 20 de filtre înainte de a fi acceptați în platformă.
  4. Costuri eficiente: Cu zero costuri pentru managementul influencerilor, agenția sau brandul tău poate investi mai mult în campanii și mai puțin în procese administrative.

La FameUp, credem că fiecare agenție de marketing sau brand ar trebui să aibă ocazia de a profita de puterea marketingului prin micro-influenceri, fără bariere financiare sau logistice.

Te invităm să explorezi acest nou program și să transformi modul în care îți desfășori campaniile de marketing. Împreună, putem crea povești de succes și conexiuni autentice între branduri și consumatori.

Pentru un demo al platformei și pentru a descoperi cum putem ajuta, așteptăm un email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related