Martyn Birchall, despre colaborarea cu difrnt.: „Noua abordare strategică ne va extinde impactul în domeniul educației”

Martyn Birchall, despre colaborarea cu difrnt.: „Noua abordare strategică ne va extinde impactul în domeniul educației”

difrnt., agenția de digital marketing recunoscută pentru soluțiile sale personalizate și strategiile avansate de digital marketing, a adăugat recent în portofoliul său Fredel Education, proiectul educațional fondat de Martyn Birchall.

Colaborarea începe cu lansarea unui nou website, conceput să servească drept MVP (Minimum Viable Product) adaptat nevoilor actuale ale Fredel Education.

 

De la MVP la performanță optimă

Pentru a pune bazele unei prezențe adecvate în online, difrnt. a folosit resursele existente de pe vechiul site al Fredel Education, integrând elemente cheie într-un design modern și responsive.

Noul website al Fredel Education este structurat pentru a maximiza conversiile și a oferi o experiență intuitivă utilizatorilor, având un landing page atractiv și un Call-to-Action strategic poziționat pentru a ghida utilizatorii către formularele de contact și zonele de interes.

O secțiune dedicată testimonialelor clienților adaugă o latură umană site-ului, consolidând încrederea în brand, în timp ce un video de prezentare evidențiază clar serviciile oferite și expertiza lui Martyn Birchall în domeniul educațional. Formularul de contact și detaliile de contact simplifică interacțiunea cu publicul țintă printr-un design intuitiv pentru colectarea lead-urilor.

Website-ul a fost optimizat prin tehnici de caching avansate, pentru a asigura o experiență fluidă pe toate dispozitivele.

„În realizarea acestui site, am folosit cele mai recente tehnologii și un set de bune practici de design UX/UI pentru a crea o platformă nu doar atractivă vizual, dar și funcțională. Am pus accent pe o arhitectură SEO-friendly pentru a asigura o indexare rapidă și eficientă pe motoarele de căutare, astfel încât Fredel Education să fie ușor de găsit de către părinți,” a spus Dan Toma, CEO & Partner difrnt.

 

Consolidarea prezenței în mediul online

După finalizarea website-ului, difrnt. va implementa o strategie de promovare adaptată obiectivelor Fredel Education, cu ajutorul campaniilor paid media, social media și design grafic.

„Avem în față un proiect educațional, iar responsabilitatea este extrem de mare. Fiecare detaliu, de la mesajele transmise până la grafica afișată și publicul țintă, trebuie să fie atent planificat și să facă parte dintr-o strategie de promovare clar definită. Este o provocare complexă, dar experiența echipei noastre în domeniul educațional ne va permite să atingem obiectivele stabilite”, ne mai spune Dan Toma.

Pe partea de grafică și conținut pentru social media, difrnt. va crea materiale vizuale sugestive și informative, dar și postări care să reflecte în mod autentic valorile și profesionalismul Fredel Education. Echipa difrnt. va asigura o coerență vizuală și tonală pe toate platformele de comunicare, menținând un stil care să rezoneze cu audiența Fredel Education, sporind astfel impactul fiecărei postări și întărind identitatea brandului.

„Colaborarea cu difrnt. ne permite să aducem Fredel Education mai aproape de părinții care doresc să clădească un viitor cât mai solid copiilor lor. De la noul nostru website la campaniile complexe de digital marketing, credem cu tărie că noua abordare ne va ajuta să ne extindem impactul în domeniul educației”, ne spune Martyn Birchall, fondatorul Fredel Education.

Această colaborare ambițioasă între difrnt. și Fredel Education este un pas semnificativ în consolidarea poziției brandului în online, punând în valoare expertiza combinată a ambelor echipe pentru a oferi rezultate tangibile și măsurabile.

Martyn Birchall, expert britanic, are o experiență vastă de peste 20 de ani în consilierea familiilor de elită din România pentru alegerea celor mai potrivite licee private din Marea Britanie.

difrnt. oferă servicii de marketing digital la 360 de grade, inclusiv media buying, programmatic media, analytics, SEO, social media, producție video, content marketing, marketing automation, UX/UI și optimizarea ratei de conversie. Cu un portofoliu impresionant de peste 30 de clienți, printre care Flip.ro, OPTIblu, Optiplaza, Zăganu, Avenor, MAM Bricolaj și Viasat, agenția este dedicată să livreze rezultate excepționale și să fie un partener de încredere pentru clienții săi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Difrnt.

Founded in 2018, difrnt. is more than an advertising marketing agency—we are innovators, creators, and pioneers, focused on results and work ethics. Our services extend from media buying (PPC) campaigns, social... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related