O vară fără griji sub soare, alături de NIVEA și Highlight Agency

O vară fără griji sub soare, alături de NIVEA și Highlight Agency

Protecția pielii sub soarele vibrant al verii a fost mesajul central al unei serii de activări memorabile organizate de NIVEA alături de Highlight Agency pe tot parcursul sezonului estival.

NIVEA, alături de Highlight Agency, a evidențiat importanța protecției pielii, venind în întâmpinarea consumatorilor cu diverse activări autentice și educative, desfășurate pe durata întregii veri, precum: Bucharest Pride 2024, acțiuni de sampling pe Calea Victoriei și culminând cu participarea in cadrul festivalului UNTOLD.

Mesajul central al tuturor activărilor a fost unitar, reamintind că SPF-ul trebuie folosit cu încredere, indiferent de sezon (și cu atât mai mult vara), deoarece razele UVA sunt prezente pe tot parcursul anului, cauzând peste 80% din riduri. Diversitatea produselor NIVEA SUN îți permit să te bucuri de vară, având pielea protejată de razele solare deoarece includ produse pentru corp și ten cu formule special create pentru a răspunde nevoilor fiecăruia: asigură protecție imediată împotriva razelor UVA și UVB, sunt îmbogățite cu ingrediente hidratante și au o formulă rezistentă la apă.

La Bucharest Pride, brandul NIVEA a celebrat diversitatea și bucuria de a fi alături de comunitatea LGBTQ+ sub sloganul Be PROUD IN YOUR SKIN #beyou.

De asemenea, în cadrul activărilor organizate pe Calea Victoriei, trecătorii au avut ocazia să testeze produsele NIVEA SUN, iar protecția solară a fost vedeta zilei într-un cadru festiv și prietenos, participanții fiind încurajați să se bucure de fiecare moment sub soare, protejați și fără griji.

După o absență îndelungată din cadrul festivalurilor, brandul NIVEA a fost prezent în 2024 și la UNTOLD, al-3-lea cel mai mare festival de muzică electronică din lume (conform DJ MAG). Soarele s-a aflat în centrul atentiei, fiind sărbătorit într-un mod responsabil și într-un cadru perfect. „Enjoy every drop of fun in the sun!”  - sloganul activării, a fost despre conectarea cu ceilalți și crearea unor amintiri minunate, fără griji, deoarece NIVEA îți protejează pielea împotriva razelor UVA și UVB.

„Ne-am bucurat să fim la UNTOLD, după o pauză de la festivaluri de mai bine de 5 ani. NIVEA este un brand care are la bază grija pentru piele, dar și grija pentru oameni, așadar a fost un moment oportun să venim către consumatori cu un univers care le întrunește pe ambele. Ne propunem să continuăm să îi susținem pe iubitorii de festivaluri să creeze amintiri de neuitat și să simtă emoția festivalurilor pe pielea lor,” a declarat Andrei Șerban, Consumer Journey Manager NIVEA.

Consumatorii au fost încurajați să trăiască fiecare clipă din experiențele estivale cu intensitate maximă și să se bucure de fiecare aspect al lor, inclusiv de soarele strălucitor de pe cer. Și asta într-o modalitate sănătoasă și responsabilă, cu ajutorul produselor NIVEA SUN. Jocurile și concursurile au adus un plus de interactivitate și adrenalină, premiile fiind doar cireașa de pe tort a activărilor și o modalitate de a păstra spiritul NIVEA alături de participanți chiar și după terminarea evenimentelor.

„NIVEA la UNTOLD a fost despre descoperirea unui paradis al soarelui, un loc în care acesta a fost sărbătorit într-un mod responsabil cu multă distracție, unde experiența festivalului a fost traită la intensitate maximă. Am reușit să creăm și să implementăm un spațiu aparte în care festivalierii s-au bucurat de interacțiunea cu produsele NIVEA & NIVEA SUN. Ne-am propus ca întreg set-up-ul să fie unul instagramabil, inedit și memorabil, unde oamenii să vină cu mult entuziasm și să plece cu zâmbetul pe buze. Lucru care ne-a și ieșit.” a spus, la rândul ei, Floriana Filip, Senior Account Manager la Highlight Agency.

Echipele implicate în realizarea acestor proiecte au fost:

NIVEA:
Andrei Șerban - Consumer Journey Manager
Rebeca Villalva - Brand Manager
Alexandra Datcu - Brand Manager

Highlight Agency:
Ana Ailenei – Client Service Director
Florin Bădescu – Account Director
Floriana Filip – Senior Account Manager
Cristian Olteanu - Production Manager
Ioana Constantinescu - Production Assistant
Alexandru Petrea – Chief Operating Officer
Cristina Prundaru - Events producer
Abigel Torok – Graphic Designer
Vlad Rus – 3D Designer
Benedict Dumitrescu – Creative Director
Claudia Dumitrescu – Design Director

Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea europeană.

Ne mândrim cu o echipă de peste 35 profesioniști pasionați de publicitate (Strategie și Creație, Client Service, BTL, Digital, Producție și Logistică) precum și cu parteneriate de lungă durată cu companii din diverse industrii, alături de care creăm experiențe relevante și memorabile atât în mediul corporate, cât și în trade, in-store, digital sau la festivaluri.

Highlight Agency oferă servicii full-service de comunicare cu focus pe zona de BTL și are un sediu central la București și 6 filiale regionale în Sibiu, Cluj, Brașov, Pitești, Suceava și Constanța, multiple centre logistice, precum și o rețea de peste 650 de profesioniști (brand ambasadori, furnizori, parteneri) în întreaga țară.

Portofoliul de clienți al agenției include companii precum: Ursus Breweries, PepsiCo Romania, Beiersdorf Romania, Tazz, Veranda Mall, Kandia Dulce, Danone, Heidi Chocolat, Telekom, Asahi CE & Europe, Birra Peroni.

De peste 100 de ani, NIVEA este unul dintre cele mai mari branduri la nivel global de îngrijire a pielii. NIVEA înţelege pielea ca nimeni altcineva, din acest motiv creează produse care să o cureţe, să o îngrijească şi să o protejeze, oferindu-i exact lucrul de care are cea mai mare nevoie: o îngrijire delicată dar eficientă, care o lasă plină de frumuseţe şi strălucire. Indiferent că eşti bărbat sau femeie. Tânăr sau în vârstă. Ai pielea deschisă la culoare sau închisă. Ai pielea uscată sau grasă. Sensibilă sau normală. Sau între. NIVEA are grijă să te simți bine în pielea ta.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Highlight Agency

Highlight Agency - Drawing Attention Highlight Agency este o agenție independentă de publicitate, cu o istorie de 16 ani și cu o experiență amplă în zona de BTL, atât pe piața locală, cât și pe cea... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related