Fizicianul Alex Hada a schimbat halatul din laboratorul de cercetare pe șorțul Masterchef

Fizicianul Alex Hada a schimbat halatul din laboratorul de cercetare pe șorțul Masterchef

Experiență inedită pentru fizicianul Alex Hada care a devenit unul dintre concurenții Masterchef după ce i-a convins pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu de faptul că pasiunea lui pentru bucătărie poate fi pusă în practică în show-ul difuzat de Pro TV.

„Una dintre pasiunile mele principale este gătitul, îmi place să mă joc cu ingredientele și, cel mai important, îmi place să mănânc! Ce loc mai bun în care să îți testezi pasiunea pentru gătit decât la Masterchef în fața celor 3 chefi. Provocarea este să descopăr dacă mă pricep la fel de bine în bucătărie ca în laboratorul de cercetare. Primul pas a fost făcut, șorțul este al meu. Ne vedem în etapa următoare.”, spune Alex Hada, doctor în fizică și cercetător științific.

Alex Hada este food vlogger și influencer reprezentat de Agenția ON Heels PR, companie care oferă servicii de relații publice, comunicare, dar și consultanță în management. Echipa ON Heels PR este specializată pe influencer marketing  și strategie de brand și, în prezent, are în portofoliu peste 20 de influenceri care derulează campanii cu cele mai puternice branduri din România.

 

Alex Hada este pasionat de nutriție și are emisiune la Radio România Cultural

La doar 29 de ani, Alex Hada este doctor în fizică și un entuziast al nutriției și al unui stil de viață echilibrat. Din această pasiune sănătoasă s-a născut „Fizica Gustului”, emisiune difuzată în fiecare vineri, de la ora 14:30 la Radio România Cultural, o producție care tratează subiecte de interes din zona alimentație sănătoase, demitizează multe dintre credințele legate de felul corect de a aborda mâncarea, explică exact care este efectul real al încălzirii mierii, care sunt diferențele nutriționale dintre legumele proaspete și cele congelate sau conservate sau cum să mâncăm sănătos cu un buget redus, care sunt efectele zahărului și ale alcoolului asupra nutriției și a sănătății, cum influențează stresul obiceiurile alimentare, care sunt beneficiile și riscurile postului intermitent, cum influențează dieta, somnul.

Toate temele abordare în emisiune și informațiile transmise către public sunt susținute de studii științifice și nu de opinii personale.

“Pasiunea mea pentru un stil de viață echilibrat a apărut strict din pasiunea pentru știință. Nu trebuie să ne bazăm pe cunoștințe aflate din popor, ci pe cunoștințe pe care ni le putem sustrage din diferite studii științifice care au fost realizate pe perioade lungi de timp și care ne aduc argumente - cât de bune, cât de indicate sau contraindicate sunt anumite stiluri de viață.”, spune Alex Hada.

Alex Hada este cercetător universitar în Cluj-Napoca. Pasiunea sa pentru sănătate și echilibru se reflectă în comunitatea impresionantă de peste 500.000 de urmăritori, cumulați pe toate platformele. Alex împărtășește rețete de mâncare sănătoasă, detalii despre stilul său de viață echilibrat și diverse trucuri de curățenie. Prin activitatea sa, el inspiră și motivează mii de oameni să adopte obiceiuri mai sănătoase și mai eficiente.

“Suntem ceea ce mâncăm, spunea filosoful german Ludwig Feuerbach, subliniind legătura profundă dintre dietă și sănătatea noastră. Într-o lume în care alegerile alimentare devin din ce în ce mai variate, cunoașterea și înțelegerea nutrienților pe care îi consumăm este esențială pentru a trăi o viață sănătoasă și echilibrată”, explică, la final, Alex Hada.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related