„Creștem o nouă generație”- noua campanie pentru lactatele de vacă de la Olympus, dedicată părinților și copiilor cu o coloană vertebrală puternică

„Creștem o nouă generație”- noua campanie pentru lactatele de vacă de la Olympus, dedicată părinților și copiilor cu o coloană vertebrală puternică

Olympus, unul dintre cei mai mari producători de lactate din România, lansează campania Creștem o nouă generație”, păstrând în centru produsele lactate de vacă marca Olympus și creată cu scopul de a sprijini părinții pentru a-și crește copiii sănătoși din toate punctele de vedere, cu încredere în propriile forțe și cu spirit cutezător.

Desfășurată sub conceptul „Copii cu o coloană vertebrală puternică”, campania pornește de la insight-ul că nevoia de schimbare este din ce în ce mai necesară cu fiecare generație. Iar pentru ca cei mici să își poată duce la îndeplinire intențiile mărețe și faptele bune, au nevoie să fie motivați de părinți, ghidați de familie și susținuți cu o alimentație corespunzătoare, bazată pe produse de calitate, bogate în proteine, care contribuie la o creștere sănătoasă.  

Campania se desfășoară în perioada 2 septembrie − 18 octombrie, iar mixul de comunicare cuprinde: materiale in-store, digital, social media, retail media și un spot TV de 30 de secunde.

Olympus este un brand de lactate, băuturi vegetale și sucuri proaspete cu origini elene, care pune accent pe calitatea produselor și a angajamentului față de consumatori. În 2011, Olympus a deschis Fabrica de Lapte Brașov, în urma unei investiții greenfield. Astăzi, fabrica este cea mai tehnologizată unitate de producție de lactate din România și un lider în colectarea laptelui de la fermierii români. Pe parcursul celor peste 13 ani de prezență în România, Olympus Foods a devenit unul dintre cei mai importanți producători de lactate de pe piața locală, cu investiții de peste 190 milioane de euro.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Sectiune



Branded


Related