Noi, românii, ne-am născut cu dorința de a aparține unui loc. O idee exploatată de WOPA x CEC Bank în cea mai recent lansată campanie dedicată Creditului Ipotecar

Noi, românii, ne-am născut cu dorința de a aparține unui loc. O idee exploatată de WOPA x CEC Bank în cea mai recent lansată campanie dedicată Creditului Ipotecar

Dacă există o temă recurentă indiferent de etapa vieții în care ne aflăm, aceea este acasă. Primul desen? Cel mai probabil a fost o casă. Primul joc? Cuburile de lemn, înlocuite apoi de mult mai modernele blocuri Lego, din care am construit... exact: o casă!

Zeci de castele de nisip, căsuțe de păpuși, cazemate de zăpadă, corturi din pături sau case în copac mai târziu, a luat naștere o dobândă fixă specială în primii cinci ani la Creditul Ipotecar de la CEC Bank și o campanie pe măsură, menită să scurteze drumul de la încercări la realitatea primului «acasă».

Indiferent cât de lungă a fost această călătorie, așteptarea se încheie odată cu oferta CEC Bank: până la finalul anului, Creditul Ipotecar Imobiliar vine cu o dobândă de 5,55% fixă în primii 5 ani pentru cei care încasează salariul prin CEC Bank, respectiv 5,75% fără încasarea veniturilor.

Înainte să intrați însă pe ușa viitoarei locuințe, v-am pregătit o retrospectivă ușor nostalgică, semnată de aceeași ai voștri, WOPA x CEC Bank.

 

P.S. „Primul Acasă” se vede nu doar pe teve, ci și în feed. Ba se poate asculta chiar și la radio, între două semafoare. Enjoy! 

"Povestea noastră surprinde perfect emoția și determinarea care vin la pachet cu găsirea acelui loc special numit «acasă». Nu e doar despre vise mărețe și răbdare infinită, ci despre drumul lung și plin de provocări pentru a le transforma în realitate. Suntem încântați că WOPA a reușit să capteze acest sentiment și să-l transpună într-un mesaj autentic, încărcat de emoție, care completează perfect oferta noastră financiară. Cu o dobândă fixă de 5,55% în primii 5 ani la Creditul Ipotecar, sperăm să facem acest drum nu doar mai scurt, ci și considerabil mai ușor și plăcut.”, Dana Marinescu, Head of Marketing @CEC Bank.

„Pe cât de cliché, pe atât de reală este căutarea acelui loc căruia să îi spunem «acasă». Doar că demersul începe mult mai devreme decât ne-am fi gândit. La un moment dat, toți am zis «Asta e casa mea și nimeni nu are voie să intre». De cele mai multe ori, era un cearșaf aruncat peste două scaune. CEC Bank ne-a oferit ocazia perfectă să redevenim arhitecții «propriului palat», doar că acum vorbim de case reale, unde nimeni nu mai poate contesta dreptul de proprietate asupra pernelor și păturilor. «Primul Acasă» spune povestea upgrade-ului suprem: de la magia cortului improvizat în dormitor la realitatea locuinței mult așteptate.”, Monica Felea și Ionica Dogaru, Creative Team @WOPA.

 

Au făcut frumos:

Echipa CEC Bank
Cătălina Roman – Director - Direcția Identitate și Comunicare Strategică
Dana Marinescu – Head of Marketing - Direcția Identitate și Comunicare Strategică
Laura-Magdalena Lazăr – Manager Identitate și Comunicare - Direcția Identitate și Comunicare Strategică
Ioana Motoc – Manager Identitate și Comunicare - Direcția Identitate și Comunicare Strategică
Domnica Ciobănescu - Manager Identitate și Comunicare - Direcția Identitate și Comunicare Strategică
Daniel-Cezar Ion – Head of Digital Customer Acquisition

Echipa Wopa
Dragoș Ometiță – Creative Director
Daniel Hărmănescu – Group Creative Director
Monica Felea – Senior Copywriter
Ionica Dogaru – Senior Art Director
Traian Munteanu – Senior Art Director
Vlad Lipovanu – Head of Digital
Andra Țivichi – Client Service Director
Oana Dănilă – Group Account Director
Alexandra Rus – Senior Account Manager
Ana Stan – Senior Account Manager
Ruxandra-Maria Paraschiv – Senior Account Executive

Casa de Producție FILM FACTOR
Executive Producer – Tino Furtună
Producer – Diana Cuculea
Producer – Andrei Pietroșel
UPM – Cristi Gagea
Production Coordinator – Ana-Maria Gagea
Director – Andrei Mîndru
DOP – Radu Fulga
Casting – New Media Casting
Set Designer – Sorin Dima
Props Master – Daniel Hognogiu
Styling –Ioana Ieremia & Andrei Tudor
Make-up & Hair – Claudia Mușat
Editor – Răzvan Dumitru
Color Grading – Răzvan Dimitriu

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


WOPA

Suntem independenti.Nu vorbim tot timpul frumos, dar vorbim liber. Suntem locali.Poate nu avem director de creatie „din occident”, dar avem unul nascut in Colentina, care face publicitate de 16 ani,... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related