S-a lansat Motric Recovery, aplicația inovativă pentru recuperare medicală

S-a lansat Motric Recovery, aplicația inovativă pentru recuperare medicală

Motric Recovery este noua aplicație care înglobează trei divizii esențiale de business: fitness & sport, wellbeing și recuperare medicală, pentru a facilita accesul rapid al consumatorilor la astfel de servicii adresate. Acestea sunt adresate atât prin intermediul specialiștilor cât și prin programe personalizate dedicate dezvoltate cu ajutorul expertizei echipei de specialiști implicați în acest proces de dezvoltare..

Motric Recovery se poziționează ca aliatul tău de buzunar, constant și accesibil atât pentru targetul B2C cât și pentru cel B2B, oferind un portofoliu vast de antrenamente, dezvoltat în colaborare cu o echipă numeroasă de medici, terapeuți și sportivi, cu scopul de a îmbunătăți sau chiar schimba modul în care investim timp și energie în cel mai de preț lucru, propriul nostru corp.

Fiecare dintre cele trei secțiuni include funcționalități adaptate profilelor utilizatorilor și exerciții recomandate de specialiști, care facilitează îndeplinirea obiectivelor, integrând o rutină în stilul acestora de viață.

În plus, aplicația pune la dispoziție și o secțiune specială dedicată specialiștilor (antrenor, kinetoterapeut, preparator fizic), unde aceștia pot vizualiza profilele pacienților/clienților, le pot oferi feedback în timp real și pot analiza progresul acestora, conectând astfel utilizatorii cu specialiștii lor în sănătate și facilitând întregul proces end to end.

“După aproape 4 ani de muncă, suntem încântați să lansăm în piață un nou produs care va schimba percepția oamenilor asupra accesibilității la un corp și o minte mai sănătoasă.

Motric Recovery App este  conceput pentru a face recuperarea medicală mai ușoară și mai accesibilă pentru toată lumea. Misiunea noastră a fost întotdeauna să avem o societate mai sănătoasă și, cu această aplicație, facem un pas semnificativ către obținerea acestui lucru. Am creat acest produs având mereu în centrul atenției, utilizatorul final care poate fi un pacient cu o suferință musculară, un client ce-și dorește îmbunătățirea condiției fizice generale sau un sportiv care țintește îmbunătățirea performanțelor fizice și abia aștept să văd cum va ajuta platforma noastră în viața de zi cu zi.

Mulțumim pentru susținere și bun venit în viitorul serviciilor de sanătate și wellbeing.”, spune Mihai Popa, Fondator Motric Recovery.

 

Echipa Motric Recovery:
Mihai Popa - Fondator
Gelu Cosma - Fondator
Cosmin Horobeanu - Co-Fondator
Ciprian Baranga - Director Comercial

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related