LINE & Dj SuperStore alături de UNTOLD Creators by Visa la UNTOLD Festival 2024

LINE & Dj SuperStore alături de UNTOLD Creators by Visa la UNTOLD Festival 2024

Unit-ul creativ Where music meets advertising, LINE & DjSuperStore, a fost prezent la UNTOLD Festival 2024 cu activări în cadrul UNTOLD Creators by Visa, un program dedicat viitoarei generații de creatori de festivaluri. Participarea la această etapă finală a marcat culminarea unui an de inovație, creativitate și dedicare, reunind creatori din diverse domenii pentru a contribui la magia unuia dintre cele mai mari festivaluri din Europa.

Unul dintre cele mai așteptate momente a avut loc pe mainstage-ul UNTOLD, unde Christian Thomson, unul dintre finaliștii pilonului THE ARTISTS, a urcat pe scenă pentru a-și prezenta propriul mix. Acesta a fost un moment special, marcat de prezența tuturor creatorilor din program, care s-au alăturat pe scenă pentru a sărbători împreună reușita lui Christian și succesul întregului program UNTOLD Creators by Visa. Un alt moment important a fost setul DJ-ului finalist al pilonului THE ARTIST, Alexandru Demeter,  care a avut ocazia să performeze pe scena TIME a festivalului. Acesta a demonstrat aici dedicarea și munca intensă depusă pe parcursul programului UNTOLD Creators by Visa, oferind participanților la festival un moment de neuitat.

În cadrul festivalului, participanții au putut descoperi programul UNTOLD Creators by Visa în cortul destinat programului, acolo având ocazia să citească poveștile inspiraționale ale finaliștilor și mentorilor din program.

UNTOLD Creators by Visa a avut parte și de o intervenție radio live, realizată chiar de la standul KISS FM, unde Ioana Chereji, Head of Communication - UNTOLD Universe, alături de Robert Ștefan, finalistul pilonului THE MARKETING GURUS, au împărtășit audienței poveștile lor și experiențele din cadrul UNTOLD Creators by Visa, dar și insight-uri despre următoarea generație.

Programul UNTOLD Creators by Visa a oferit, de asemenea, o oportunitate unică pentru participanții din pilonul The Artist Managers, care au îndeplinit rolul de „Angels” pentru unii dintre artiștii ce au urcat pe scena UNTOLD. Aceștia au demonstrat abilități de management și coordonare, pregătindu-se pentru pașii următori în cariera lor.

Creatorii care au finalizat cu succes primul an UNTOLD Creators by Visa vor face primii pași în lumea festivalurilor, alăturându-se echipei UNTOLD.

Line Agency este o agenție de marketing & creație independentă, cu capital 100% local, însă aplicând standardele și exigențele companiilor multinaționale. Agenția a fost înființată în 2016 de Ruxandra Micșunescu după experiența câștigată în două dintre marile agenții de rețea din țară, dar și în departamentele globale de Marketing & PR din grupuri internaționale precum Richemont Group și LVMH Group De-a lungul timpului, agenția a acumulat un portofoliu extins de clienți, de la branduri globale precum BOSS, H&M, L’Oréal, MagnaPharm, YouTube, dar și branduri locale precum Bog’Art, LaDorna, Sofiaman, Mizar, Profi sau Zuzu.

DjSuperStore este cel mai important provider de echipemente de DJ din România. Atât prin platforma de ecomm djsuperstore.ro, cât si prin show-room-ul din hub-ul din Aurel Vlaicu. Pe lângă comerțul cu echipamentele de DJ si producție muzicala, DjSuperStore este cel mai important provider pentru echipamente de DJ si suport tehnic la cele mai importante evenimente si festivaluri din România, precum Untold, Electric Castle, Neversea si Summer Well. In ultimii 10 ani, DjSuperStore a creat si implementat proiecte dedicate pentru branduri din zona de Banking, F&B, Tobbaco si Telecom.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Line Agency

We are a New Age Marketing Agency. A team of awarded specialists in cross-disciplinary marketing with thorough experience and great credentials achieved in the biggest marketing practices in Romania, France and... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related