Data Revolt la 6 ani: Trei ani de succes alături de DENT ESTET

Data Revolt la 6 ani: Trei ani de succes alături de DENT ESTET
Cosmin Năstasa, co-fondator și CEO Data Revolt Agency / Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

Data Revolt Agency, care împlinește anul acesta 6 ani de activitate, marchează cu mândrie trei ani de colaborare cu DENT ESTET, liderul consacrat al pieței de stomatologie din România. Prin acest parteneriat strategic, Data Revolt contribuie la prezența online și la atragerea de noi clienți DENT ESTET, implementând strategii integrate de marketing digital.

Colaborarea, care a început în iulie 2021, se concentrează pe servicii de Performance Marketing, SEO și Data Analytics, toate integrate într-o strategie unitară menită să optimizeze prezența digitală a DENT ESTET și să atragă un număr cât mai mare de pacienți. Data Revolt Agency, clasată în top 10 agenții de marketing digital din România și partener Google Premier, a fost selectată pentru acest parteneriat datorită reputației solide pe care o are în piață și a rezultatelor dovedite în proiecte similare.

„Suntem bucuroși să contribuim la performanța unui business românesc de succes și longegiv – anul acesta aniversează 25 de ani de la înființare - precum DENT ESTET, care înțelege valoarea unei strategii integrate cu obiective clare de performanță. Colaborarea cu DENT ESTET ne permite să aducem la viață expertiza noastră full – service și să îmbinăm Performance Marketing cu SEO, având la bază colectarea și analiza de date”, a declarat Cosmin Năstasa, co-fondator și CEO al Data Revolt Agency.

DENT ESTET, cunoscut pentru inovațiile sale în domeniul stomatologiei și pentru investițiile semnificative în educație și tehnologie, aplică aceleași principii de avangardă și în parteneriatele de afaceri. 

„În medicină și sănătate, știința și tehnologia sunt piloni fundamentali ai evoluției și performanței. Am aplicat aceste principii încă de la început în strategia noastră de dezvoltare și, implicit, în construirea unor parteneriate de succes. Alegem să lucrăm cu Data Revolt deoarece suntem determinați să ne consolidăm impactul asupra comunității noastre și să creștem portofoliul de pacienți prin soluții digitale inovatoare și eficiente. Împreună, redefinim standardele în sănătate!”, a declarat Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET

DENT ESTET continuă să rămână un etalon al excelenței în stomatologie, cu impact semnificativ asupra sănătății orale a pacienților din România. Prin colaborarea cu Data Revolt, grupul fondat de dr. Oana Taban urmărește consolidarea prezenței digitale la nivel național și îmbunătățirea experienței pacientului român într-un cabinet stomatologic, prin strategii de marketing digital bazate pe cele mai avansate date și tehnologii disponibile.

DENT ESTET a fost înființat în anul 1999, iar în prezent este lider de piață în domeniul serviciilor de medicină dentară din România. Grupul deține 18 clinici stomatologice multidisciplinare în București, Timișoara, Sibiu, Brașov, Ploiești, Cluj-Napoca, Oradea, Craiova și Arad, destinate tuturor categoriilor de vârstă, 7 Centre de excelență unice în România (DE Implantology Team, DE Esthetic Expert Team, DE Smart Ortho Team, DE Laser Division, DE Periodontics Team, DE Endodontics Team, DE Prevention & Prophylaxis Division), precum și primul laborator de tehnică dentară digitală – Aspen.

Printre inovațiile majore aduse pe piața din România se numără DENT ESTET 4 KIDS (2008) și DENT ESTET 4 TEENS (2012), primele clinici stomatologice din România și din Estul Europei dedicate exclusiv copiilor și adolescenților. Din 2008, clinicile DENT ESTET 4 KIDS s-au dezvoltat exponențial, iar astăzi există, în portofoliu, 6 clinici dedicate exclusiv copiilor și 5 departamente de Kids în cadrul clinicilor de adulți.

Din anul 2016, DENT ESTET face parte din grupul MedLife, o companie românească cu tradiție, care a ales să investească în alte proiecte românești cu impact asupra comunităților locale.

Data Revolt Agency este o agenție full-service de marketing digital, activă din 2018, cu o echipă de 70 de experți și un grad de senioritate de 70%. Cu un portofoliu vast de clienți internaționali si locali, agenția dezvoltă strategii integrate în Data Analytics, Performance Marketing, SEO și Direct Marketing. Având peste 90 de clienți în 23 de țări și gestionând bugete lunare de aproape 2 mil. euro, Data Revolt se situează în top 3% agenții partenere Premier Google din România.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Data Revolt Agency

Data Revolt este o agentie de data marketing, specializata in interpretarea si folosirea datelor de business in campaniile de performance/ media, situata in top 3 agentii de performance marketing din... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Sectiune



Branded


Related