Noul parteneriat între Beans United și Lyset pentru campanii digitale de succes în iluminatul arhitectural și minimalist

Noul parteneriat între Beans United și Lyset pentru campanii digitale de succes în iluminatul arhitectural și minimalist

Beans United, prima agenție de inbound marketing din România și partener HubSpot Platinum, anunță cu entuziasm parteneriatul strategic cu Lyset, jucător important pe piața soluțiilor premium de iluminat arhitectural și minimalist.

Colaborarea are ca scop creșterea gradului de conștientizare asupra beneficiilor iluminatului minimalist și arhitectural și extinderea pe piață a brandului Lyset, prin campanii de marketing digital adresate designerilor de interior, arhitecților și consumatorilor B2C.

Lyset, sub conducerea co-fondatorilor Carmen Boangher și Alexandru Boangher, își concentrează eforturile pentru a oferi consultanță și soluții de iluminat care transformă orice spațiu.

Campania are la bază  "Ghidul designerului de interior - Cum transformi spațiile interioare prin lumină", o resursă valoroasă creată în colaborare cu Ruxandra Miftodi, Lighting Designer la Glow Design Studio. Ghidul oferă designerilor și arhitecților informații esențiale despre iluminatul interior, de la principii de bază, la tehnologii moderne și soluții pentru integrarea luminii naturale cu cea artificială.

„Iluminatul are puterea de a crea spații uimitoare din punct de vedere vizual, iar Lyset se angajează să ofere soluții premium care să aducă valoare oricărui proiect. Suntem entuziasmați să lucrăm alături de Beans United pentru a transmite acest mesaj publicului nostru țintă”, a declarat Carmen Boangher, cofondator Lyset.

„Suntem încântați de această colaborare cu Lyset, un brand care pune accent pe inovație și design de calitate. Campania pe care am dezvoltat-o este una creativă și hiper-targetată, menită să conecteze brandul cu publicul său ideal și să demonstreze puterea iluminatului arhitectural de a transforma spații. Ne dorim să punem în valoare expertiza și soluțiile premium oferite de Lyset, contribuind astfel la creșterea numărului de leaduri și la consolidarea poziției lor pe piață.”, este de părere Andreea Gheorghiu, Managing Director, Beans United.

Beans United este prima agenție de inbound marketing din România și partener HubSpot Platinum. Agenția oferă soluții complete de B2B marketing, inbound marketing și marketing digital, concentrându-se pe creșterea vizibilității brandurilor și generarea de leaduri prin campanii inovatoare și personalizate.

Lyset este un brand de iluminat arhitectural și minimalist, cu o gamă largă de produse premium. Cu un portofoliu vast de proiecte de succes, Lyset se dedică furnizării de soluții elegante și moderne, adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Beans United

Primul partener HubSpot in Romania In calitate de partener Platinum HubSpot, Beans United ajuta companii ambitioase sa-si atinga obiectivele, oferindu-le un program personalizat de generare de leaduri si retentie a... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related