Danke! și Next Advertising au scos neamțul din tine, dar și limba germană

Danke! și Next Advertising au scos neamțul din tine, dar și limba germană

Kilipiren Kombinazion e acel sentiment trăit când găsești o vopsea bună la un preț corect și nu știi dacă e mai bine să zici că ai găsit un chilipir sau ai făcut o combinație, iar Leikundschären e atunci când îți iese atât de bine lucrarea încât vrei s-o postezi și să-ți dai singură like.

Campania Danke! lansată în luna martie a acestui an își propune să readucă brandul în mintea consumatorilor români și să reactiveze legătura emoțională cu aceștia. Platforma creativă „Scoate neamțul din tine” avea nevoie de o revitalizare, o nouă abordare care să aibă la bază valorile brandului Danke! și să pună pe lista de cumpărături a românilor vopselurile Danke!.

Este cunoscut faptul că produsele și ingineria germană sunt simbolul unei calități bune la un preț corect. Iar prin campania actuală ne-am propus să readucem această reputație în lumea vopselurilor, inspirându-i pe români să redescopere calitatea și excelența în fiecare proiect din casele lor. Istoricul de comunicare Danke! a funcționat ca o rampă de lansare pentru noua campanie care aduce o perspectivă fresh, dar care păstrează esența brandului cât și platforma creativă consolidată de-a lungul timpului și foarte apreciată de consumatorii Danke!.

Cum mai scoatem, deci, neamțul din român? Lansând Micul Dicționar pentru când Vopsești Nemțește.

Micul Dicționar pentru când Vopsești Nemțește este o manifestare a angajamentului față de calitatea nemțească pe de-o parte și creativitatea românească pe de altă parte. Cu o colecție de cuvinte "nemțești" cu puternică rezonanță germană, acest mic dicționar este o sursă de inspirație pentru cei care doresc să-și exprime viziunea într-un mod autentic. Expresiile captează esența procesului de vopsire, iar Micul Dicționar pentru când Vopsești Nemțește devine ghidul perfect pentru orice proiect în casele românilor. Colecția unică de cuvinte "nemțești" încapsulează experiența vopsitului nemțesc și ironia românească. Printre preferatele noastre se află Nahrekummen, Schmeckermeister și Kilipiren Kombinazion.

Campania reprezintă o invitație către explorare, creativitate și, mai presus de toate, o invitație la abordarea situațiilor cu un strop de umor. În timp ce vopsitul poate fi perceput ca o activitate banală sau stresantă, Danke! transformă acest proces într-o experiență amuzantă și memorabilă.

„Mă bucur mult pentru campania asta din două motive.
În primul rând, am simțit cu toții că va ieși foarte bine încă de la început, de când aveam niște sinopsisuri pe hârtie, iar lucrul astase întâmplă destul de rar. 
În al doilea rând, a fost realmente un efort de echipă, în care toți am făcut fix ce trebuie, când trebuie - de la client până la regizor - și am reușit să punem ideea asta în cea mai bună formă a ei", Andrei Tripșa, Creative Director.

Am reușit să readucem în prim-plan nu doar brandul, ci și legătura pe care o avem cu consumatorii noștri. Este o bucurie să fac parte din echipa care a creat și lansat campania Danke!, iar fiecare moment petrecut în acest proiect a fost o experiență plină de inspirație și satisfacție", Miclea Ioana, Account Manager.

Credits:

Echipa Next:

Sorin Popescu - Managing Partner
Andrei Tripsa - Creative Director
Cezar Panait - Deputy Creative Director
Bogdan Tudosie - Senior Copywriter
Oana Banica - Senior Copywriter
Vasile Petrescu - Senior Art Director
Cristina Cazacu - Senior Art Director
Florentina Dinu - Strategic Planner
Cristina Barhan - Digital Director
Maia Tudorache - Digital Strategist
Ioana Cabuz - Client Service Director
Ioana Miclea - Account Manager
Carla Coca - Account Executive
Ruxandra Muntean - Media Director
Maximilian Barat - Digital Media Manager
Andrei Popescu - DTP
Razvan Badulet - Technical Director

Echipa PPG:

Adrian Ion - Marketing Director
Monica Novac - Brand Manager
Bianca Anghela - Junior Brand Manager

Echipa producție:

Dragos Vilcu – Producator
Dragos Potop – Producator manager
Marius Sia – Producator coordonator
Radu Muntean – Regizor
Andu Radu – Editor (montaj si colorizare)
Eliza Radulescu – Post Production Manager
Alexandra David – Post Production Manager

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related