Zacke PR devine partener de comunicare pentru Bringo, liderul național în servicii de livrare ultra-rapidă a cumpărăturilor

Zacke PR devine partener de comunicare pentru Bringo, liderul național în servicii de livrare ultra-rapidă a cumpărăturilor

Bringo, serviciul de livrare ultra rapidă a cumpărăturilor online realizate prin personal shopper, cu o prezență la nivel național în 37 de orașe, anunță noul partener de comunicare pe segmentul de PR, respectiv Zacke PR, agenție recunoscută pentru abordarea sa axată pe utilizarea datelor și insighturilor din piețele clienților pentru creșterea vizibilității acestora și generarea de apariții media relevante.

Bringo este o aplicație de cumpărături online unde utilizatorii pot găsi tot ce au nevoie, de la legume și fructe, până la echipament sportiv și cărți, dintr-o selecție vastă de peste 350.000 de produse disponibile în mai mult de 200 de magazine partenere. Aplicația oferă multiple opțiuni de livrare, inclusiv livrare ultra -rapidă în mai puțin de 90 de minute, livrare planificată în aceeași zi sau serviciul Click&Collect.

Principalul diferențiator al Bringo față de alte platforme este serviciul de Personal Shopper – o persoană dedicată care se ocupă de cumpărăturile utilizatorilor cu aceeași grijă și atenție la detalii pe care aceștia le-ar acorda personal. Acest serviciu permite modificarea în timp real a listei de cumpărături și oferă alternative pentru produsele indisponibile, asigurând o experiență de shopping personalizată și fără stres.

Bringo este disponibilă în peste 37 de orașe din România, precum și în alte 2 țări prin Bringo International, oferind utilizatorilor o experiență de shopping simplă și eficientă.

Strategia de comunicare dezvoltată de Zacke PR pentru Bringo își propune să capitalizeze această prezență extinsă și să activeze comunitățile relevante de consumatori care prețuiesc timpul și caută soluții eficiente pentru cumpărături. Strategia vizează întărirea poziției Bringo ca lider pe piața de eGroceries, punând accent pe beneficiile unice oferite de serviciul de Personal Shopper și pe relevanța platformei la nivel național.

Acțiunile de comunicare demarate prin intermediul agentiei vizează atât utilizarea insight-urilor pentru a urmări și a anunța schimbările în comportamentul de consum de eGroceries ale românilor din întreaga țară, precum și activarea comunităților relevante pentru brand, formate din persoane care prețuiesc viața și caută să își utilizeze timpul pentru activități cu sens, în deplină concordanță cu promisiunea Bringo – „Cumpărăturile la noi, viața la tine”.

Am ales Zacke PR ca partener de comunicare pentru că am descoperit o aliniere atât în viziune, cât și o abordare a comunicării bazată pe agilitate și impactul în business. Ne dorim să colaborăm cu o echipă care crede nu doar în valoarea înțelegerii în profunzime a pieței și comportamentului de consum al utilizatorilor, dar și în importanța adaptabilității și vitezei de reacție, caracteristici importante pentru succesul Bringo și valori esențiale ale brandului”, a declarat Florina Dobre, CEO Bringo.

Suntem încântați să lucrăm alături de Bringo, un partener care se alătură perfect misiunii noastre de a aduce valoare prin comunicare bine targetată și bazată pe date. Împreună, vom continua să creștem notorietatea Bringo și să susținem angajamentul acestora de a oferi utilizatorilor cea mai simplă și eficientă experiență de cumpărături”, a declarat Anca Popa, PR Director Zacke PR.

Bringo este o aplicație de cumpărături online disponibilă în 37 orașe din România și lider național pe segmentul eGroceries.

Platforma oferă acces la peste 350.000 de produse din peste 200 de magazine partenere, cu opțiuni multiple de livrare și serviciul unic de Personal Shopper, care asigură o experiență de cumpărături personalizată, eficientă și fără stres.

Bringo activează și internațional în Maroc și Belgia prin Bringo International.

Zacke PR este o agenție boutique de relații publice, specializată în dezvoltarea de strategii de comunicare personalizate și bazate pe date, cu scopul de a crește vizibilitatea și notorietatea brandurilor pe piață.

Cu 11 ani de prezență pe piața din România, Zacke PR a dezvoltat expertiză în domenii precum eCommerce, HR, retail & FMCG, tech, real estate și medical, atât în abordarea B2C, cât și B2B.

Agenția demarează campanii și acțiuni de comunicare strategică și PR pentru brandurile Adobe Romania, Libris.ro, Grupul City Grill, Workspace Studio, Floria.ro, Complice.ro, MerchantPro, Diviodent, Niavis, Inter Computer România și mulți alții.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related