Poveștile părului strălucesc la Art Safari. O expoziție Elseve L'Oréal Paris

Poveștile părului strălucesc la Art Safari. O expoziție Elseve L'Oréal Paris

Puterea frumuseții feminine stă în atitudine. În cunoașterea de sine, încredere, experiențele vieții. Iar părul a constituit întotdeauna o formă de expresie a personalității feminine, de-a lungul istoriei și până în prezent. Părul unei femei, felul în care alege să îl poarte, culoarea, tunsoarea, coafura, spune povestea ei de viață. Este cea mai de preț bijuterie naturală, o coroană personală, care merită să strălucească, să fie văzută într-o nouă lumină. 

Lasă-ți părul să îți spună povestea! Este mesajul care stă la baza unei expoziții surprinzătoare din această toamnă, care poate fi văzută la Art Safari: Hair Stories by Elseve L'Oréal Paris. Împreună cu peste 20 de artiste locale, Elseve L'Oréal Paris celebrează frumusețea și diversitatea femeilor, prin intermediul unor lucrări de artă care spun povestea părului lor.

 

Autocunoștere & inspirație

Părul unei femei este un element cheie al identității. De aceea, expoziția Hair Stories din cadrul Art Safari este dedicată celebrării frumuseții feminine, inovației și puterii transformatoare a îngrijirii părului.

Lucrările celor peste 20 de artiste care au participat la această inițiativă artistică vorbesc despre experiențele de viață ale femeilor, emoțiile și felul în care și-au construit încrederea în sine. Vorbesc despre autocunoaștere și inspirație, despre cum părul devine parte din felul în care se prezintă lumii.

Fiecare lucrare spune o poveste unică, care reflectă semnificația personală a părului în viețile femeilor și ilustrează cum ele își poartă părul ca pe o coroană.


Lucrări de Wanda Hutira

 

Frumusețea, la intersecția dintre artă & știință

Hair Stories by Elseve L'Oréal Paris celebrează experiența feminină, dar arată, în același timp, felul în care lumea îngrijirii părului se află la intersecția dintre artă și știință.

Expoziția este o călătorie a frumuseții. Pentru a ajunge la frumusețea dată de un păr sănătos, e nevoie de știință și inovație, așa cum arată noua gamă Elseve Glycolic Gloss.

În condițiile lumii de azi, în care părul nostru este expus constant la factori de stres, menținerea sănătății și strălucirii acestuia poate fi o provocare. Pornind de la această provocare a fost dezvoltată gama Elseve Glycolic Gloss. Infuzate cu complex de strălucire și acid glicolic, un ingredient deja renumit pentru îngrijirea pielii, produsele din această gamă restaurează fibra din interior pentru a îmbunătății calitatea părului, sigilează cuticula și oferă o strălucire de durată.

Hair Stories by L'Oréal Paris Elseve duce mai departe această strălucire, o pune într-o nouă lumină și celebrează femeile care aduc o contribuție importantă în arta și cultura românească.

Expoziția poate fi vizitată în perioada: 6 septembrie – 15 decembrie la Palatul Dacia-Romania, Lipscani nr. 18-20 în cadrul Art Safari. Biletele pot fi achiziționate de aici.


Lucrare de Ondine Slimovschi

În cadrul expoziției, puteți vedea lucrările artistelor Ioana Băltan, Ana Bănică, Linda Barkasz, Liliana Basarab, Roxana Benea, Arina Bican, Bodarev Margarita, Irina Dragomir, Amalia Dulhan, Teodora Gavrilă, Elleny Gherghe, Teli Iacșa, Alina Marinescu, Diana Nicolaie, Emma Păvăloaia, Mimi Pleșoianu, Ondine Slimovschi, Ioana Stanca, Irina Tănase, Toderel Teona, Wanda Hutira.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Campanii

Sectiune

Dictionar



Branded


Related