[Creativitatea de zi cu zi] Simina Ignat: Mi-ar plăcea foarte mult să nu ne luăm atât de în serios uneori și să ne permitem să venim și cu ceva mai Crazy Creatives style

[Creativitatea de zi cu zi] Simina Ignat: Mi-ar plăcea foarte mult să nu ne luăm atât de în serios uneori și să ne permitem să venim și cu ceva mai Crazy Creatives style
Credit foto: Andrada Pavel

Pentru Simina Ignat, PR Director Conan PR, creativitatea vine de peste tot - dintr-un mers cu autobuzul sau Uber, de la știri sau dintr-o prezentare. Important e să mai auzi și câte un NU din când în când, de aia, e bine să faci mereu ping-pong de idei cu colegii, spune ea. Iar când te blochezi, dormi pe idee, și se va rezolva de la sine, mintea știe să o scoată la capăt.

"O idee creativă poate să vină și dintr-un episod de Insula Iubirii, de pe un feed random pe Instagram sau un scroll de 5 minute pe TikTok. Bine, hai 10 minute", spune Simina.

Nu crede că AI-ul va demonta gândirea umană, dar pentru research e un tool binevenit. Îi place cum se mișcă industria modei, pe partea de creativitate & sustenabilitate, dar și cum implementează apps-urile de Social feedback-ul de la clienți. Lucrează cu Canva și Pinterest și da, încă are FB. Despre restul creativității în relație cu Simina, mai jos.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Conan PR

Conan is an independent Romanian agency founded in 2010. We are a team of dedicated professionals focused on building mutually beneficial relationships between brands and their stakeholders. And we are doing it by... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Festivaluri

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related