Httpool by Aleph, reprezentant de vânzări Pinterest în România

Httpool by Aleph, reprezentant de vânzări Pinterest în România

Aleph colaborează cu Pinterest în calitate de reprezentant de vânzări pe noi piețe cheie. Parteneriatul extinde prezența de vânzări a Pinterest pe piețele cheie din Asia, Orientul Mijlociu, Africa și LATAM.

Aleph anunță un parteneriat de vânzări care va extinde soluțiile de publicitate digitală Pinterest în 11 noi piețe din LATAM, Asia, Orientul Mijlociu și Africa: Costa Rica, Republica Dominicană, Ecuador, Guatemala, India, Israel, Maroc, Nigeria, Peru, Africa de Sud și Turcia.

Aleph va servi acum ca partener de vânzări al Pinterest în țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv Cipru, Cehia, Ungaria, Grecia, Malta, Polonia, România și Slovacia.

Fiind o platformă de căutare și descoperire vizuală de top, cu peste jumătate de miliard de utilizatori activi lunar la nivel global*, Pinterest a devenit una dintre destinațiile de top pentru mărcile care încearcă să ajungă la clienții care doresc să facă cumpărături.

Matt Hogle, Vicepreședinte Global SMB Sales la Pinterest, a comentat: „Suntem încântați să extindem activitatea de publicitate a Pinterest în 11 piețe noi prin parteneriatul nostru cu Aleph. Pentru prima dată, advertiserii din aceste piețe vor putea ajunge la milioane de utilizatori Pinterest care vin pe platformă cu pasiune pentru descoperirea de idei noi și cu intenția comercială de a aduce aceste idei la viață.”

Aleph a colaborat pentru prima dată cu Pinterest în 2023 pentru a ajuta clienții de publicitate din anumite țări să lanseze campanii de publicitate transfrontaliere pe platformă. În cadrul acestui nou parteneriat extins, Aleph va colabora cu Pinterest pentru a se extinde pe 11 noi piețe din LATAM, Asia, Orientul Mijlociu și Africa.

„Suntem încântați să ne extindem parteneriatul cu Pinterest pentru a ajuta agenții de publicitate să atingă clienții care doresc să fie inspirați și să cumpere pe platformă”, a declarat Cătălina Bălășoiu, Country Manager Httpool by Aleph. „Posibilitatea de a face publicitate pe Pinterest pe aceste piețe va debloca o mare oportunitate pentru mărci și retaileri de a ajunge la noi clienți.”

*Date interne Pinterest, analiză globală, T2 2024

Pinterest este o platformă vizuală de căutare și descoperire în care oamenii găsesc inspirație, organizează idei și cumpără produse, totul într-un loc pozitiv online. Cu sediul central în San Francisco, Pinterest s-a lansat în 2010 și are peste jumătate de miliard de utilizatori activi lunar în întreaga lume. 

Aleph, prezent în România prin Httpool  by Aleph, este o companie globală de publicitate digitală care operează în peste 140 de țări, conectând peste 26.000 de agenți de publicitate cu peste 3 miliarde de consumatori. Prin parteneriate de vânzări cu peste 60 de platforme media digitale de top, Aleph dă putere afacerilor și comunităților din piețele defavorizate prin construirea și furnizarea de tehnologii proprietare cu soluții localizate, oferind echipe locale de experți în industrie și platforme.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related