Cum salvăm specia cititorilor de la dispariție?

Cum salvăm specia cititorilor de la dispariție?

În fiecare an, lista cu speciile pe cale de dispariție se lungește cu mii de nume noi. Pe lângă elefantul asiatic din Borneo, șopârla uriașă sau lemurul din Madagascar, avem și o specie de oameni în pericol: cititorii. Această specie pe cale de dispariție nu este atestată oficial, dar e nevoie să vorbim cât mai mult despre ea, pentru a nu ajunge exponat de muzeu. Așa cum au făcut cei de la Saatchi Creative Hub și editura Nemira prin campania „Cititorul – O nouă specie pe cale de dispariție”.

La Muzeul Naţional de Istorie Naturală ,,Grigore Antipa” a avut loc weekendul trecut o expoziție temporară, de statui vii, unde se puteau admira diverse specii de cititori, printre care cititorul de ficțiune străină, cititorul de SF/Fantasy, cititorul de ficțiune română sau cititorul de eseu. Fiecare exponat de cititor era însoțit de informații despre obiceiurile și principalele caracteristici ale speciei respective și de un cod QR care ducea pe site-ul nemira.ro/speciidecititori

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related