Create Direct câștigă premiul „Excellence in Merchandise in an Incentive Program” la IMA Summit Awards 2024 din New Orleans, SUA

Create Direct câștigă premiul „Excellence in Merchandise in an Incentive Program” la IMA Summit Awards 2024 din New Orleans, SUA

Create Direct, lider în furnizarea de soluții de loialitate și recompensare B2B, a câștigat prestigiosul premiu „Excellence in Merchandise in an Incentive Program” la gala IMA Summit Awards 2024 din New Orleans, SUA.

Recunoașterea internațională se datorează dedicării agenției de a furniza soluții complete de incentivare cu premii variate și recompense personalizate care duc la cresterea loialitatii cumparatorului fata de brand.

Pe langa solutiile software si mecanicile customizata pe fluxurile clientilor, Create Direct pune la dispoziție un catalog de recompense cu peste 100.000 de produse, cu livrare din stoc în 1-2 zile, cât și mii de carduri cadou digitale de la branduri renumite, cu livrare instant pe e-mail, WhatsApp sau SMS si cu posibiltiatea adaugarii lor in Apple Wallet sau Google Wallet.

Cosmin Lăcătușu, Director General Create Direct, a declarat:

„Suntem extrem de mândri de această realizare care reflectă angajamentul și abilitatea echipei noastre în crearea de programe de recompensare de succes.

Programele de loyalty & rewards dezvoltate și administrate de noi se remarcă prin gama diversificată de recompense, de la electronice, gadgeturi si mașini, până la unelte, echipamente de lucru și articole promoționale, experiențe, travel și carduri digitale cadou. Ne asigurăm astfel că performanța este recunoscută și recompensată cu premii pe placul participanților care cresc loialitare cumparatorilor fata de brandurile clientilor nostri.”

Create Direct a obținut anul acesta încă 4 nominalizări pentru soluțiile și programele sale de recompensare, la categoriile „Excellence in Employee Incentives”, „Excellence in Gift Cards in an Incentive Program”, „Excellence in Innovation & Technology” și „Excellence in Sales Incentives”.

Incentive Marketing Association (IMA) este o asociație internațională cu sediul în SUA care are ca membri companiile lider din industria de rewards, incentives și employee recognition. Premiile pentru excelență se oferă acelor programe de incentivare care se remarcă prin modul de dezvoltare, execuție și rezultate obținute. Juriul IMA a fost compus din experți și lideri globali din industria de incentives, rewards & recognition. IMA Summit Awards a avut loc anul acesta la New Orleans, Louisiana, SUA (15-17 iulie 2024).

Create Direct este liderul pieței românești de soluții de incentive marketing și este specializată în dezvoltarea de soluții business pentru campanii de rewards B2B si B2C, cluburi de fidelizare, trade, cashback, generare de leaduri și GDPR marketing compliancy.

Create Direct se remarcă la nivel internațional prin implementarea soluțiilor sale în proiecte de amploare din Portugalia, Croația, Grecia, Turcia, Ungaria, Bulgaria, Polonia, Cehia și România.

Compania este deținută de integratorul de servicii de marketing direct Mediaposte Hit Mail (deținut în proporție de 100% de Poșta Franceză) ce este prezent în piața românească de 25 de ani și a avut, împreună cu cele 4 filiale ale sale din România și 2 din Bulgaria, o cifră de afaceri de 55 milioane de euro în 2023. Compania asigură pentru clienții săi logistica pentru promoții de consumatori, pentru cluburi de fidelizare, logistică pentru comerțul electronic și materiale POS, soluții de marketing automation, precum și soluții de comunicare multi-canal prin call center, SMS, RCS, WhatsApp, chat și email.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Create Direct

Compania Create Direct a fost infiintata in 2004 si este detinuta de Mediapost Hit Mail, care face parte din grupul Postei Franceze (La Poste). Create Direct este liderul pietei romanesti de solutii de incentive... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related