WINK semnează o serie de execuții 3D OOH pentru Samsung la inaugurarea noului ecran digital din Iulius Mall Cluj-Napoca

WINK semnează o serie de execuții 3D OOH pentru Samsung la inaugurarea noului ecran digital din Iulius Mall Cluj-Napoca

Experiența 3D are loc în contextul lansării celui mai mare ecran digital din Cluj-Napoca, amplasat de IULIUS la intrarea principală din Iulius Mall și combină o serie de execuții pentru The Wall All-in-One și noile Galaxy Z Fold6 și Flip6, lansate în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked.

 

The Wall All-in-One, simbolul inovației

Campania 3D OOH promovează soluția Samsung de afișaj digital pentru mediul business, The Wall All-in-One, și este printre primele – dacă nu chiar prima – activare 3D OOH pentru o soluție B2B din România.

Tehnologia de ultimă generație de la Samsung este transpusă anamorfic în două spoturi care arată capabilitățile The Wall All-in-One și oferă o experiență one-of-a-kind consumatorilor într-un mod la fel de inovativ.

Spoturile anamorfice Samsung pot fi văzute până la finalul lunii iulie pe ecranele din centrele comerciale ale IULIUS din Cluj-Napoca, Timișoara și Iași, în zona foodcourts, dar şi pe ecranul outdoor de 247 mp din ansamblul mixed-use Iulius Town Timişoara. Direcția creativă este coordonată de Namogo, iar proiectul este realizat în colaborare cu Leo Burnett.

Galaxy AI is here cu Z Fold6 și Flip6

Cea de-a treia execuție 3D OOH pentru Samsung face parte din campania de comunicare pentru noile Galaxy Z Fold6 și Flip6, lansate în cadrul evenimentului Galaxy Unpacked din 10 iulie.

Spotul 3D pune în prim plan caracteristicile unice ale produselor, iar la Iulius Mall Cluj-Napoca a fost însoțit de o activare prin care consumatorii au fost invitați să interacționeze cu dispozitivele.

Proiectul este realizat de WINK & Namogo în colaborare cu Cheil Centrade. Campania rulează pe ecranul de 203 mp de la intrarea principală și ecranele digitale din foodcourts Iulius Mall Cluj-Napoca și Palas Iași până la finalul lunii iulie.

WINK Public Multimedia este o companie de publicitate Out of Home (OOH) specializată în gestionarea de rețele de digital signage, administrare și închiriere de spații de promovare multimedia outdoor și indoor.

Promotor al serviciilor de creație pentru experiențe 3D pe billboarduri digitale OOH, WINK a realizat în România primele proiecte cu iluzie anamorfică pe ecrane tip corner, flat și LCD, semnând prima activare 3D pe un billboard digital din România, pentru Glo, precum și multiple activări 3D pentru McDonald’s, Sephora, Milka și Netflix.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related