Goldfish Project susține Malina să aducă vacanța pentru cine nu stă pe gânduri când îi este foame

Goldfish Project susține Malina să aducă vacanța pentru cine nu stă pe gânduri când îi este foame

Oricine a încercat produsele gustoase și naturale Malina, realizate în fabrica din Caracal, știe că nu e loc de compromisuri. Când vine pofta, ceva bun de la Malina așteaptă, iar vara Malina face și poftă de vacanță cu o campanie pusă la cale alături de agenția Goldfish Project.

Pe tot parcursul lunii iunie, produsele Malina cumpărate din magazine s-au putut transforma în șanse de câștig pentru o vacanță în Grecia, în valoare de 2.000 Euro, un grătar electric sau de o super boxă portabilă.

Pentru a comunica campania, peste 500 de magazine au avut parte de semnalizare POSM, iar cele mai ascultate posturi de radio naționale, Europa FM, Kiss FM și Magic FM, au dus mai departe mesajul pe frecvențele lor naționale, dar și locale, în județele unde produsele Malina și-au câștigat renumele și o bază de clienți fideli.

„Apropierea emoțională față de consumatori și integrarea liniilor de preparate din carne de cea mai bună calitate au adus rezultate pe măsură și feedback pozitiv, ceea ce arată încrederea crescută și experiența satisfăcătoare cu produsele brandului Malina. Am ales Goldfish Project ca partener de încredere pentru această primă campanie, deoarece viziunea de comunicare și percepția asupra produselor sunt foarte apropiate, ceea ce a condus firesc către o campanie de comunicare cu rezultate remarcabile”, declară Mihai Bogoi, Marketing Manager Malina.

„Ne place să indeplinim dorințe, dar dincolo de asta, ne place să gândim, creionăm și să implementăm, alături de clienti valoroși precum Malina, proiecte care fac o diferență, stârnesc o reacție, o emoție pozitivă sau lasă o amprentă frumoasa. Cu atât mai mult atunci când respectul și dedicarea față de consumatori sunt aduse în prim-plan”, spune si Gabriela Coman, Senior Account Manager Goldfish Project.

Campania Malina a ajuns și pe Stirileprotv.ro, pe site-ul Antena 1, dar și pe cel al România TV, dovadă că atunci când o idee simplă vine din partea unui brand respectat, cu o implementare coerentă din partea unei agenții care e partener de cursă lungă, te faci mai simplu remarcat.

Câștigătorii premiilor vor fi anunțați pe site-ul Malina pe 26 iulie.

 

Malina, experiență de peste 20 ani în domeniu

Malina înseamnă gust bun în fiecare zi! Una din cele mai apreciate companii din industria de prelucrare a cărnii în România, are o experiență de peste 20 ani în domeniu, aflându-se în categoria producătorilor naționali de preparate din carne de calitate. 

Malina deține o fermă agricolă și o fabrică modernă cu un portofoliu de peste 200 de specialități din carne, în cadrul căreia lucrează peste 400 de angajați. Fie că alegi Malina vizitând cele șase magazine proprii sau cauți gustul bun la partenerii Malina, mereu ești sigur de garanția calității.

Malina - Artizani de calitate!

 

Goldfish Project, partener pentru campanii de succes

Goldfish Project adună o echipă formată din oameni cu experiență, trecuți de-a lungul timpului prin toate provocările pe care marccom le poate oferi. Punctul comun: dorința de a face lucrurile să se întâmple.

 Cu un portofoliu tot mai extins, agenția este una full service, care organizează de la evenimente restrânse la festivaluri, pregătește lansări de produse și servicii, gestionează campanii complexe de comunicare, integrând ATL, BTL și PR, și oferă consultanță de specialitate și consiliere pe tot parcursul derulării proiectelor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Goldfish Project

Cu siguranță ați auzit expresia “There are plenty of fish in the sea”. Într-adevăr, în domeniul publicității, există o multitudine de opțiuni când vine vorba de alegerea unei agenții.... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related