OSCAR OFF-ROAD Experience, pentru parteneriate de încredere

OSCAR OFF-ROAD Experience, pentru parteneriate de încredere

Mythnight Agency, agenție de BTL, este mândră să anunțe succesul evenimentului „OSCAR OFF-ROAD Experience”, organizat pentru cea mai mare companie independentă distribuitoare de carburant din România, OSCAR Downstream. Evenimentul a avut ca obiectiv întărirea parteneriatului puternic pe care OSCAR Downstream îl are cu clienții săi, oferindu-le o experiență memorabilă. Acesta a avut loc în Poiana Brașov și a reunit 100 de participanți.

În cadrul OSCAR OFF-ROAD Experience, participanții au fost implicați într-o aventură off-road plină de adrenalină, organizată în colaborare cu Off Road Adventure Romania, cel mai mare și mai vechi club de off-road din țară. Evenimentul a inclus 25 de mașini de off-road care au preluat participanții din Poiana Brașov și i-au condus pe un traseu spectaculos de o oră și 30 de minute. Aici, invitații au fost întâmpinați cu un prânz câmpenesc și o priveliște panoramică.

După prânz, aventura a continuat pe un nou traseu off-road, revenind în Poiana Brașov după încă o oră și 30 de minute. Experiența a fost atent planificată și executată pentru a asigura siguranța și confortul participanților.

Suntem extrem de încântați de succesul evenimentului OSCAR OFF-ROAD Experience. Colaborarea strânsă cu OSCAR Downstream a fost esențială pentru realizarea acestui proiect ambițios. Parteneriatul nostru nu doar că a permis realizarea unei experiențe memorabile pentru participanți, dar a demonstrat și capacitatea noastră de a crea și implementa evenimente de înaltă calitate. Împreună, am reușit să oferim clienților OSCAR Downstream o zi de neuitat și să consolidăm relațiile profesionale într-un mod unic”, a declarat Adrian Mîrlogeanu, fondator și Managing Director al agenției de BTL Mythnight Agency.

„Ne-am dorit și am reușit să creăm pentru clienții noștri un eveniment corporate memorabil, tip experiență, prin care să le mulțumim pentru încrederea acordată în toți acești ani. Clienții noștri sunt partenerii alături de care ducem #RomâniaTotÎnainte, de peste 23 de ani, alimentând cele 4 motoare esențiale ale economiei: agricultura, transporturile, construcțiile și industria. Ei sunt partenerii noștri de cursă lungă, alături de care mergem tot înainte: oameni de încredere, din prima linie. Suntem alături de ei și le mulțumim că luptă pentru dezvoltarea și promovarea agriculturii românești. Le mulțumim pentru orele petrecute pe drum și pentru susținerea transportului de materie primă, mărfuri și oameni. Le mulțumim pentru timpul investit și pentru că ridică fundația unei Românii puternice, pe care cu toții ne putem baza! Le suntem recunoscători pentru orele lucrate și efortul depus cu fiecare produs creat local, în România”, a declarat Luiza Dumitru, Communications & Marketing Director OSCAR Downstream.

Mythnight Agency este o agenție de BTL specializată în organizarea și managementul evenimentelor, cu o echipă de profesioniști care au dezvoltat și implementat numeroase proiecte de succes în cariera lor. Agenția oferă servicii complete de creație, design, producție publicitară, scenotehnică și logistică. Cu o experiență de opt ani în domeniu, agenția transformă fiecare eveniment într-o experiență memorabilă, adaptată nevoilor și dorințelor fiecărui client.

Cu o istorie de peste 23 de ani, OSCAR Downstream este cea mai mare companie independentă de distribuție a carburantului din România, aflată în top 5 jucători, cu un portofoliu de peste 5.000 de clienți din industrii cheie, precum transport, construcții, industrie sau agricultură.

Strategia sa de sustenabilitate este construită pe cinci piloni de acțiune, fiecare cu inițiative separate – OSCAR pentru angajați (implicare prin acțiuni de voluntariat),  OSCAR pentru comunitate, OSCAR pentru Educație (implicarea activă pentru susținerea educației copiilor și tinerilor), OSCAR pentru sănătate (inițiative pentru îmbunătățirea și modernizarea sistemului medical) și OSCAR pentru Mediu (inițiative pentru politici sănătoase și măsuri de siguranță).

OSCARDownstream face parte din grupul antreprenorial Alfa Group, fondat de Alin Niculae. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related