Aur pentru The NEW aseara la Gala ADC*RO AWARDS

Aur pentru The NEW aseara la Gala ADC*RO AWARDS

Pe scena Teatrului Apollo 111 din Palatul Univesul s-a desfasurat marti seara Gala ADC*RO AWARDS, un eveniment care premiaza creatia de publicitate din cele mai bune campanii ale anului 2023.

Juriul, format din membri ai Clubului ADC national dar si din creativi renumiti din Europa, a acordat campaniei “Atentie, NU cade tencuiala!” 3 premii. Realizata pentru Bico Industries, cel mai mare producator de textile industriale pentru constructii, companie din portofoliul ROCA Industry, campania a fost premiata cu Bronz in topul national al lunii august 2023, in timp ce juriul international i-a acordat doua trofee GOLD: unul in categoria Print&Outdoor si unul in categoria Brand Experience.

Credits:

Din partea Roca Industry:
Ondina Olariu, CMO Roca Industry
Madalina Grozea, Marketing Assistant

Din partea BICO Industries:
Adrian Butuc, CEO BICO Industries
Mihai Birliba, Founder BICO Industries
Din partea The NEW:
Maia Stefanescu, Sr. Copywriter
Patricia Suliman, Sr. Art Director
Andreea Dragomir, Graphic Designer
Sabina Juncu, Sr. Account Director
Loredana Andrei, Sr. Strategic Planner
Florin Ciobanu (Colo), Digital Creative Director
Andra Lita, Sr. Social Media Manager
Adriana Sandru, Social Media Manager
Claudiu Dobrita, Creative Partner

Din partea Digital Climbers:
Sabina Nicolescu, Director of Operations

Din partea dentsu:
Lucian Balan – Trading Director
Alina Dumitra – Outdoor Buying Director

The NEW este o agentie de creative strategy infiintata in 2021 de profesionisti cu experienta de peste 20 de ani in industria de comunicare. De la infiintare, agentia s-a bucurat de recunoastere locala si internationala la festivalurile de comunicare, adunand peste 20 de premii. Din portofoliul The NEW fac parte Perla Harghitei, Habitat For Humanity, Roca Industry, ACE, Bioderma, Saint Gobain, Rigips, Isover, Biofarm, Nepi, Maxpex si altii.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ADC*RO

Art Directors Club Romania (ADC*RO) a fost infiintat in 2008 si reprezinta o asociatie non-profit, al carei obiectiv este acela de a promova si de a recunoaste excelenta in creativitate. Art Directors Club Romania... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related