DespreCopii Media Group lansează ghidul educativ Dințișorii Veseli, cu sprijinul dm drogerie-markt și DENT ESTET 4 KIDS, din grijă pentru sănătatea orală a copiilor, încă din primele luni de viață

DespreCopii Media Group lansează ghidul educativ Dințișorii Veseli, cu sprijinul dm drogerie-markt și DENT ESTET 4 KIDS, din grijă pentru sănătatea orală a copiilor, încă din primele luni de viață

DespreCopii, dm drogerie-markt și DENT ESTET 4 KIDS anunță lansarea oficială a ghidului informativ-educativ Dințișorii Veseli, pe care părinții îl pot accesa gratuit ori de câte ori își doresc să aibă acces rapid la informații, sfaturi și recomandări de specialitate în ceea ce privește îngrijirea orală a copiilor, de la cei mai mici până la cei mai mari.

Specialiștii confirmă faptul că sănătatea dentară a copiilor trebuie să înceapă chiar dinaintea primului dințișor și tot de atunci trebuie să înceapă și preocuparea părinților pentru igiena orală zilnică a celui mic. Statisticile ne arată însă că România se află pe ultimele locuri din Europa la acest capitol, astfel că proiectul Dințișorii Veseli este un ghid necesar, pe care fiecare părinte al trebui să îl acceseze pentru a fi informat și pentru a face alegerile corecte pentru un viitor cu zâmbete sănătoase și încrezătoare.

 

Sfaturi video pentru zâmbete sănătoase

Website-ul dedicat campaniei cuprinde o serie de 12 materiale video cu specialiști DENT ESTET 4 KIDS, în care sunt abordate subiecte precum: igiena orală a nou-născuților, prima vizită la stomatolog, fluorul la copii – pro sau contra?, erupțiile dentare, semne care ne indică faptul că este necesar un aparat dentar, moduri prin care îi putem ajuta pe copii să nu aibă frică de medicul stomatolog. Materialale video, în format scurt și dinamic, conțin informații valoroase și sfaturi practice pentru acasă, dar și îndrumări legate de momentul în care părinții trebuie să ceară sfatul specialistului.

Sănătatea și educația sunt principalii piloni de comunicare în proiectele DespreCopii Media Group. Iar noul proiect îmbină cu succes ambele direcții – educarea părinților în primă fază, și apoi a copiilor, prin exemplul de acasă, în ceea ce privește sănătatea dentară. Alături de partenerii noștri cu care de-a lungul anilor am lansat numeroase proiecte de succes, DENT ESTET 4 KIDS și dm drogerie-markt, am reușit să bifăm un milestone important – un ghid complex dedicat părinților responsabili și preocupați de sănătatea orală a celor mici, care în România nu se află într-un context pozitiv în acest moment. Dar împreună putem schimba statisticile alarmante!”, completează Florin Popescu, General Manager DespreCopii Media Group.

În completarea sfaturilor video oferite de echipa DENT ESTET 4 KIDS prin intermediul secțiunii online, dm drogerie-markt contribuie și în mediul offline la educația preșcolarilor, prin inițiativa cu același nume – Dințișorii Veseli – care se desfășoară în grădinițe din întreaga țară. Etapa din 2023-2024 a campaniei a fost realizată în parteneriat cu Colgate și implementată de agenția PRbeta Agency.

Alături de mascota Crocodințilă și produse de îngrijire utile pentru copii, prezente și pe rafturile magazinelor, echipa dm drogerie-markt contribuie la educația orală a celor mici prin distracție și joacă. Fiecare părinte poate înscrie grădinița copilului său pe website-ul dedicat pentru a deveni parte din această activare națională. În fiecare oraș câștigă câte o grădiniță dintre cele înscrise, iar în fiecare ediție dintre cele 3 anuale, activitătile educationale vizează circa 150 de copii din 5 grădinițe.

Proiectul Dințișorii Veseli, inițiat în 2019 de dm drogerie markt România, și desfășurat în grădinițe ca un proiect educativ menit să îi determine pe cei mici să se bucure de rutina de îngrijire orală și de vizitele la stomatolog fără teamă, trece astfel și în mediul online, cu obiectivul de a-i ajuta și pe părinți să abordeze cu tact îngrijirea orală a copiilor.                   

Echipa DENT ESTET 4 KIDS este recunoscută pentru căldura și dedicarea cu care crește zâmbete sănătoase. În peste 15 ani, de cand s-a lansat prima clinică DENT ESTET 4 KIDS, echipa a tratat și îngrijit cu succes peste 70.000 de copii, schimbând astfel percepția despre medicul stomatolog pediatru, oferind experiențe frumoase, confortabile atât copiilor, cât și părinților.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Sectiune



Branded


Related