Valentin Soare @ The Apollo Decathlon - Olimpiada Culturală Paris 2024

Valentin Soare @ The Apollo Decathlon - Olimpiada Culturală Paris 2024

Valentin Soare participă la "The Apollo Decathlon" eveniment parte din programul Olimpiada Culturală Paris 2024 cu una dintre lucrările sale din ciclul "DejaVu" .

Expoziția se va desfășura în sălile Castelului Montsoreau-Muzeu de Artă Contemporană, un loc dedicat în întregime creației contemporane.

Situat pe Valea Loarei, sit inclus în Patrimoniului Mondial UNESCO, are cea mai mare colecție din lume de lucrări ale mișcării Art & Language, ai cărei artiști se află la originea artei conceptuale. 

Evenimentul se desfășoară între 15 iunie și 11 august și va prezenta talentul artiștilor prezenți din cele cinci continente concurând fiecare cu un format A4 alb/negru la una dintre cele zece categorii: pictură, desen, poezie, muzică, artă video, sculptură, performance, ficțiune, instalație, fotografie. 

La Olimpiada Conceptuală "The Apollo Decathlon" participă artiști din cele 203 de țări prezente la Jocurile Olimpice.

Valentin Soare este absolvent al Universității Naționale de Arte din București, cu o specializare în Sculptură, și-a consolidat cunoștințele și talentul, obținând ulterior un master în Sculptură la aceeași Universitate. Este un explorator curios al formelor și al materialelor, un creator ce călătorește prin lume cu privirea sa artistică unică, membru al Uniunii Artiștilor Plastici din România și al AIAP, aducând o contribuție semnificativă la peisajul artistic local și internațional.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related