[Obsesii part-time] Diana Iordăchioaia: Astazi o mare parte din ceea ce traim se reflecta online. Suntem non-stop conectati

[Obsesii part-time] Diana Iordăchioaia: Astazi o mare parte din ceea ce traim se reflecta online. Suntem non-stop conectati

Diana Iordăchioaia, Client Director RAN Communication, a avut un blog de la 16 ani. Era un blog amator de fashion-beauty-lifestyle, unde scria și posta fotografii făcute de ea. A continuat sa se exprime în online si sa imbine cat mai firesc aceasta pasiune cu jobul. De fapt, crearea de continut in Social Media in timpul liber a devenit un al doilea job. 

"Ca in orice domeniu e nevoie de disciplina pentru rezultate. Am anumite reguli dupa care incerc sa ma ghidez, de exemplu, in postarile pe TikTok. Imi dozez timpul liber astfel incat sa pot genera acest continut, insa, totodata, esenta unei pasiuni sta tocmai in faptul ca ea vine din placere", spune Diana. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


RAN Communication

RAN Communication este o agentie on the go. Atunci si acolo unde clientul are nevoie, aproape 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. RAN Communication inseamna o cultura dinamica si pozitiva, avand o... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related