Pădurea Oxygen se extinde și ajunge la 6000 de copaci

Pădurea Oxygen se extinde și ajunge la 6000 de copaci

Oxygen, agenție independentă de comunicare, continuă acțiunile de împădurire în județul Prahova, în apropierea platoului Slon, într-o zonă puternic afectată de furtuni și adaugă pădurii Oxygen încă 1000 de copaci. Astfel, pădurea Oxygen s-a mărit și a ajuns la 6000 de copaci.

Inițiativa Oxygen de combatere a schimbărilor climatice și de reducere a propriei amprente de carbon este un angajament permanent pentru agenție. Plantarea din zona Vălenii de Munte a fost realizată în parteneriat cu Asociația CSR Nest și cu sprijinul Districtului Silvic II Cerașu și al Cantonului Silvic 7 Căprioru.

Cea mai recentă acțiune de plantare a celor 1000 de molizi a avut loc pe o suprafață de 2 hectare care a necesitat intervenții de regenerare forestieră. Molizii, care fac parte din familia coniferelor, sunt o specie ușor de întreținut, care necesită condiții medii pentru a crește rapid și a li se dezvolta o coroană dreaptă și bogată. Pădurile de molid au rol în fixarea solului și în prevenirea alunecărilor de teren.  

Ne bucurăm că inițiativa noastră este atât de bine primită în echipa Oxygen și că ne bazăm pe parteneri de încredere, cu care să contribuim la conservarea mediului înconjurător. Pe lângă rolul lor în atenuarea schimbărilor climatice, copacii oferă numeroase beneficii ecologice, de aceea suntem foarte motivați să continuăm acțiunile de împădurire și să mărim, în viitor, pădurea Oxygen”, a declarat Irina Manole, Head of Sustainability & CSR Oxygen.

Oxygen a demarat acțiunile de împădurire în anul 2022, când, în parteneriat cu Asociația CSR Nest, a plantat Pădurea Oxygen, pe o suprafață de un hectar, tot în județul Prahova. În 2023, agenția a plantat o perdea forestieră pe o suprafață de 1.500 m liniari.

Tot în 2022, Oxygen a devenit prima agenție integrată de comunicare din România care își neutralizează amprenta de carbon, asumându-și trecerea într-o nouă etapă, în care componenta de sustenabilitate și mediu devine o prioritate. Un pas important în această direcție l-a constituit și înființarea unui nou departament prin care Oxygen pune la dispoziția companiilor o serie de servicii de consultanță strategică și comunicare pe teme de sustenabilitate.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare prezentă de 15 ani pe piață, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Vodafone, PPC Romania, Beko, Băneasa Shopping City, Olympus, Betano, Garanti BBVA, VEKA România, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Antenna Group, UNIQA, RetuRO, Xiaomi și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Oameni

Sectiune

Dictionar



Branded


Related