[Obsesii part-time] Andreea Preda: Am învățat cu inima. Singură. Mi-am găsit inspirație în tot ceea ce trăiam și era în jurul meu

[Obsesii part-time] Andreea Preda: Am învățat cu inima. Singură. Mi-am găsit inspirație în tot ceea ce trăiam și era în jurul meu

Andreea Preda, Jr. Art Director MTH Digital, a terminat o facultate cu profil ingineresc, dar a preferat să își urmeze latura creativă: și la job și în timpul liber. În al doilea an de facultate s-a înscris ca voluntar în diferite activități artistice, a intrat într-un club de fotografie, și a învățat singură din tutoriale și de la oamenii din jur. 

"Ilustrez în timpul liber, uneori mai des, alteori mai rar. Cea mai grea parte a fost să le arăt oamenilor ceea ce fac, sa le arăt arta mea și altora și să-mi dau seama că e suficient să ilustrez din ceea ce simt și să simt ceea ce ilustrez", spune Andreea. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MTH Digital

At MTH Digital we love making things happen. But we also love 3 things: digital, logic and the big picture. We don’t believe digital strategy is about a “one size fits all” solution and we will... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related