NEPI Rockcastle lansează SPOT Festival - Cel mai lung festival neoficial

NEPI Rockcastle lansează SPOT Festival - Cel mai lung festival neoficial

NEPI Rockcastle, în colaborare cu agenția de comunicare Dare Digital, anunță lansarea SPOT Festival, cel mai lung festival neoficial desfășurat în rețeaua sa de centre comerciale din România.

În completarea seriei impresionante de concerte cu line-up în trend, activările în mediul digital  și offline se regăsesc printre activitățile propuse publicului. Promovat atât online și offline, cât și în SPOT, aplicația mobilă de loialitate la cumpărături care integrează funcționalități și beneficii ce se adaugă vizitelor în mall, festivalul aduce șase luni de distracție, cu 35 de artiști care vor urca pe 14 scene, în centre comerciale din toată țara.

“SPOT Festival este un concept născut din dorința NEPI Rockcastle de a oferi mereu ceva în plus vizitatorilor, de la experiențe din zona artei sau culturii, la concerte cu artiști de top sau competiții sportive de anvergură. Prin acest nou proiect, ne-am concentrat pe muzică și pe modul în care aceasta unește oamenii, agregă comunitățile și aduce bună dispoziție. Muzica este un limbaj universal, pe care noi l-am adaptat fiecărui mall din portofoliu. Am ales cu atenție artiștii, astfel încât aceștia să se potrivească publicului țintă din fiecare centru comercial. În plus, am gândit o serie de activități și evenimente care să se lege de concerte, astfel încât oamenii să se simtă într-adevăr ca la un festival. Cred că centrele comerciale au ieșit de mult din sfera unor simple spații de cumpărături. Iar prin SPOT Festival, noi ducem cu un pas mai departe ideea de mall ca destinație”, arată Roxana Baias, Group Head of Marketing NEPI Rockcastle.

Din vara lui 2024, SPOT Festival transformă centrele comerciale în locuri de petrecere, unde experiențele de festival vor fi la ordinea zilei. NEPI Rockcastle și Dare Digital comunică festivalul pornind de la un insight ancorat în cultura pop: să mergi la un concert nu mai e doar despre muzică. E o întreagă experiență: să vezi oameni, să fii văzut de oameni, să-ți etalezi ținutele și abilitățile de make-up artist, să mănânci ceva bun, să bei un spumant, să-ți găsești jumătatea, să-ți scoți gașca sau familia în oraș. Astfel, întreaga comunicare cu privire la concertele din centrele comerciale este intensificată și induc dorința de a fi parte din atmosfera de festival.

Intrarea la concerte se obține prin aplicatia SPOT, ce oferă acces gratuit la festival, iar întreaga strategie de amplificare mizează și pe activări pe rețelele de socializare, creând o experiență interactivă pentru participanți.

Prin SPOT Festival, ne propunem să depășim tiparele convenționale ale evenimentelor muzicale și să redefinim modul în care oamenii interacționează cu spațiile comerciale. Festivalul, susținut de o campanie de comunicare complexă 360 – online & offline, se va desfășura timp de șase luni, în toată țara – marcând o premieră în România: cel mai lung festival neoficial. Insight-ul nostru de bază a fost că mersul la un concert implică mai multe aspecte - este vorba despre muzică, dar și despre comunitate, stil, gastronomie și experiențe memorabile. SPOT Festival va aduce toate acestea sub același acoperiș, transformând fiecare vizită la mall într-o experiență completă de festival”, spune Sarah Stan-Boustani, Account Director Dare Digital.

Cu un line-up format din 35 de artiști, printre care The Mono Jacks, Delia, Șuie Paparude, Holy Molly, Robin & The Backstabbers, Mario Fresh, Omul cu șobolani, Nicole Cherry, Coma, Vița de vie, SPOT Festival include playlist-uri diversificate, pe placul tuturor celor care se pregătesc pentru o seară de distracție în mall. Participanții vor avea parte de concerte lunare, activități online și offline și concursuri menite să ducă distracția la cote și mai înalte.

NEPI Rockcastle este cel mai mare proprietar, dezvoltator și administrator de centre comerciale din Europa Centrală și de Est (ECE). Portofoliul companiei, în valoare de 6,8 miliarde de euro, cuprinde 2,2 milioane de metri pătrați în nouă țări din Europa Centrală și de Est. Compania este lider de piață în România și Polonia (cele mai mari două piețe ale NEPI Rockcastle), Bulgaria, Ungaria și Slovacia și deține centre comerciale în Croația, Republica Cehă, Lituania și Serbia. Creșterea NEPI Rockcastle este impulsionată printr-un program de dezvoltare în valoare de 650 de milioane de euro, însoțit de achiziții cu obiectiv de creștere, compania finalizând în 2022 achiziția a două active importante, Forum Gdansk Shopping Centre (Gdansk) și Copernicus Shopping Centre (Torun), ambele în Polonia. NEPI Rockcastle beneficiază de două avantaje strategice cheie - portofoliul său unic de spații de retail din Europa Centrală și de Est, creat în ultimii 15 ani, și echipa de peste 600 de specialiști cu un know-how unic, la nivel local, în domeniul proprietăților de retail.

De asemenea, compania a devenit membră a European Council of Shopping Places (ECSP) și a U.S. Green Building Council (USGBC, pentru a-și consolida poziția de lider de piață în industria de retail comercial.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dare Digital

Dare Digital is a Romanian creative agency with an integrated approach to digital creativity and media performance.   We work as a core team extended to a system of more than 80 battle-tested... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related