Forty Management x Search Ads: Web development pentru Lagoon Park Bucharest și Lagoon City

Forty Management x Search Ads: Web development pentru Lagoon Park Bucharest și Lagoon City

Astăzi se deschide la București Lagoon Park Bucharest - Lagoon Park – primul proiect de tip Public Acces Lagoon (PAL) dintr-o capitală europeană. Lagoon Park folosește tehnologia patentată Crystal Lagoons® și înseamnă transformarea unei foste platforme industriale abandonate de 40.000 de metri pătrați într-o oază urbană verde, ce include o lagună turcoaz de 10.000 mp cu o adâncime medie de 2 metri, 11.000 mp de plaje cu nisip alb, cu numeroase  facilități și opțiuni de entertainment.

Forty Management a ales să colaboreze cu Search Ads pentru a crea și lansa website-ul unuia dintre cele mai fabuloase aqua park-uri sustenabile din țară. Cu o abordare abordare meticuloasă și creativă, axată pe optimizarea experienței utilizatorilor, Lagoon Park este o platformă care permite vizitatorilor să exploreze diferitele facilități și opțiuni ale complexului, oferind informații relevante și detaliate pentru fiecare. 

De asemenea, Search Ads a sprijinit Forty Management și în dezvoltarea website-ului Central District Lagoon City - Lagoon City – Central District – pentru unul dintre cele mai inovative proiecte de reconversie urbană sustenabile ce va fi dezvoltat de Forty Management AG în marile capitale din Europa. Prin crearea unei platforme cu un design unic, structura minimalistă și ușor de parcurs, care va contribui la rată optimă de conversie, Search Ads a construit într-un timp record o platformă care ilustrează vizual într-o manieră captivantă parteneriatul dintre Forty Management și compania americană Crystal Lagoons.

Rezultatele colaborării dintre Forty Management și Search Ads pentru aceste proiecte inovatoare, unice în Europa, înseamnă mai mult decât website-uri – sunt porți către viitorul diverstismentului urban din România și din întreaga Europă, reflectând inovația și calitatea care stau la baza valorilor conceptelor Lagoon Park și Lagoon City. Prin aceste inițiative, ambele companii demonstrează angajamentul lor către excelență și un nou standard în industria imobiliară și digitală.

Forty Management este unul dintre cei mai inovativi dezvoltatori români de proiecte imobiliare cu destinație mixtă și reconversie urbană verde, create sub brandul Central District. Portofoliul Forty Management include în acest moment opt proiecte mixed-use de tip Lagoon City și 11 proiecte de tip Public Access Lagoon, ce vor fi dezvoltate în alte șase țări - Ungaria, Cehia, Polonia, Italia, Franța și Spania, la care se adaugă trei hoteluri de lux cu un număr total de 702 de camere – Radisson Lagoon și Central District Hotel - Crest Collection la București, alături de hotelul Swisshotel Hotel din cadrul Lagoon City Budapesta.

Fondată în urmă cu 12 ani de Alexandru Roman și Paul Smarandache, Search Ads este una dintre cele mai importante agenții independente de marketing digital din România, ce oferă servicii integrate în acest domeniu, precum promovarea prin Google Ads, Facebook, Tik Tok și LinkedIN Ads, digital development și SEO. Cu o strategie centrată pe eficiență și orientată spre rezultatele campaniilor, Search Ads este recunoscută de clienți din domenii variate – imobiliare și construcții, fashion, IT, retail, publicitate, servicii profesionale, domeniul financiar bancar - pentru know-how-ul specific de digital, dar și al caracteristicilor acestor piețe. Search Ads are o echipă specializată în toate ariile de marketing online, fiind printre cele 3% agenții din România care beneficiază de recunoaștere internațională, prin statutul de Google Premier Partner.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related