Cel mai mare eveniment de growth marketing din regiunea Moldovei: MARKETING ROCKS! by Sinaps

Cel mai mare eveniment de growth marketing din regiunea Moldovei: MARKETING ROCKS! by Sinaps

Prima ediție de MARKETING ROCKS! va avea loc la Iași, pe 4 iunie, începând cu ora 08:30, la Hotel Internațional, sala Magnius. Este un eveniment dedicat antreprenorilor din regiunea Moldovei care au o afacere în online sau își doresc să se dezvolte prin intermediul marketingului digital.

Conferința este alcătuită din 7 prezentări și 3 paneluri de discuții libere: una cu antreprenori de magazine online, iar celelalte două cu profesioniști din domenii precum banking, branding & influencer marketing, curierat, resurse umane.

Speakerii vor dezvălui cele mai noi informații, analize și perspective ce pot ajuta atât magazinele online, cât și afacerile orientate pe servicii, oferind o înțelegere profundă a celor mai recente tendințe pentru dezvoltarea acestora în online. 

  • ADINA FRÂNCU - Client Partnerships CEE Meta Business Group
  • FLORIN PRAVAI - Head of Partnership Google
  • FELIX PĂTRĂȘCANU - Founder FAN Courier
  • IULIA DUMITRESCU - Account Manager TikTok
  • GEORGE RĂȘCHITOR - General Manager Sinaps
  • ANDREI RADU - CEO & Founder GPeC
  • COSMIN DĂRĂBAN - CEO & Founder GoMag
  • RAREȘ BĂNESCU - CEO & Founder TheMarketer
  • PETRONELA CIOBANU - Managing Partner Centrul de Afaceri Expert Mind
  • OVIDIU TOADER - Business Advisor
  • ANA-MARIA AGALEANU - Team Leader IMM Regiunea Moldova Raiffeisen Bank

În premieră la Iași, pe aceeași scenă vor veni Florin Pravai - Head of Partnership Google, Adina Frâncu - Client Partnerships CEE Meta și Iulia Dumitrescu - Account Manager TikTok pentru a vorbi despre strategii performante, tehnici și secrete despre cum să te folosești de cele mai în vogă platforme de social media pentru a vinde eficient în online. Felix Pătrășcanu, Founder FanCourier, va participa la discuția liberă din panel, alături de Raiffeisen Bank, ExpertMind și Ovidiu Toader - despre „Cum pot fi susținute afacerile e-commerce pentru a putea vinde mai mult”. 

Evenimentul se adresează antreprenorilor care vor să-și dezvolte business-ul și vizează crearea unei comunități de antreprenori locali. Își propune să fie o sursă puternică de informare în digital marketing și nu numai, dar și să aducă împreună oameni care își înțeleg munca și provocările cu care se confruntă în online. Marketing Rocks! by Sinaps este o combinație echilibrată de prezentări și paneluri cu informații despre cele mai noi tendințe în domeniu și experiențe de la antreprenori care folosesc tehnici de digital marketing, tehnici care i-au ajutat să-și dezvolte afacerea.

Agenția de digital marketing Sinaps a început la Iași și s-a plasat în topul agențiilor de performance din România. A contribuit la conturarea peisajului e-commerce din țară, în Iași, sprijinind dezvoltarea a sute de afaceri. De 11 ani, Sinaps este martoră la schimbările dinamice ale pieței și la nevoile complexe ale antreprenorilor care vor să fie prezenți cu afacerile lor în online. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related