Tailwind anunță un parteneriat exclusiv cu Integral Ad Science în România și alte 14 piețe din MENA și Europa de Sud-Est

Tailwind anunță un parteneriat exclusiv cu Integral Ad Science în România și alte 14 piețe din MENA și Europa de Sud-Est

Acest parteneriat va permite agenților de publicitate din întreaga regiune să protejeze valoarea brandului și să reducă risipa bugetelor de media prin intermediul tehnologiei de vârf IAS, bazată pe inteligență artificială.

Tailwind, companie care face parte din portofoliul TDG, a anunțat încheierea unui parteneriat regional exclusiv cu Integral Ad Science, o platformă globală de top pentru măsurarea și optimizarea rezultatelor din campaniile de publicitate. IAS oferă cele mai utile date din industrie pentru a obține rezultate superioare atât pentru agenții de publicitate, cât și pentru editori și platformele media din întreaga lume. Tehnologia IAS oferă date complete și complexe care demonstrează că reclamele sunt văzute de persoane reale în medii sigure și adecvate, îmbunătățind în același timp rentabilitatea cheltuielilor publicitare (ROAS) pentru branduri și productivitatea pentru editori, prin intermediul unor produse care includ siguranța și adecvarea brandului, publicitatea contextuală, detectarea fraudelor, atenția și vizibilitatea în CTV & video și pe toate platformele principale de social media.

Tailwind își propune să continue să permită comercianților locali să maximizeze randamentul raportat la cheltuielile media, oferindu-le infrastructura tehnologică de care au nevoie pentru a verifica impactul campaniilor digitale asupra publicului țintă, prin înțelegerea profundă a pieței locale.

Tailwind va oferi asistență locală pentru clienți agențiilor de publicitate din regiune, facilitând asistență de înaltă calitate pentru mai multe piețe din MENA și Europa de Sud-Est. Acest lucru va extinde și mai mult amprenta globală a IAS, sprijinind agenții de publicitate de pe piețele și din regiunile în care aceștia cumpără, cu expertiza locală de care au nevoie.

Odysseas Ntotsikas, Managing Partner al Tailwind, a declarat: "Construirea și dezvoltarea unui brand necesită o revizuire și o optimizare aproape constantă pe un număr tot mai mare de noi canale. Anunțurile care rulează pe site-uri de înaltă calitate au fost percepute cu 74% mai favorabil în comparație cu aceleași anunțuri văzute pe site-uri de calitate scăzută.1 Parteneriatul nostru cu IAS consolidează practica noastră de consultanță și de abilitare tehnologică pentru a ajuta brandurile să evite conținutul riscant pe toate canalele digitale și să crească încrederea și favorabilitatea în rândul consumatorilor."

"În calitate de lider global în domeniul măsurării și optimizării media, IAS se angajează să ofere clienților săi cel mai bun nivel de servicii din întreaga lume. Prin această colaborare cu Tailwind, aducem soluțiile noastre de vârf, bazate pe inteligență artificială, la mai mulți clienți din MENA și Europa de Sud-Est, pentru a-i ajuta să obțină rezultate superioare pentru afacerile lor", a declarat Csaba Szabo, Managing Director, EMEA la IAS. "IAS și Tailwind sunt încântați să continue să se dezvolte în regiune și să accelereze lansarea produselor inovatoare de siguranță a brandului pe platoformele sociale, cum ar fi Total Media Quality."

TailWind, o companie care face parte din grupul TDG, este o companie de consultanță și integrare în domeniul tehnologiei de publicitate, marketing și retail.  Aceasta permite organizațiilor să avanseze rapid în afaceri, oferindu-le integrări tehnologice de ultimă generație, consultanță strategică și servicii profesionale care accelerează inovația, execuția și scalabilitatea în marketing. Tailwind este partenerul preferat al unor companii importante din domeniul tehnologiei publicitare precum CitrusAd/Unlimitail, Flashtalking, Integral Ad Science, GWI și Microsoft Advertising (Xandr) și are operațiuni în MENA și Europa de Sud-Est și în țările nordice.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related