SHOW the agency este noua agenție de digital marketing OPPO în România

SHOW the agency este noua agenție de digital marketing OPPO în România

SHOW the agency, agenția independentă de servicii integrate de comunicare, devine noua agenție de digital marketing OPPO în România în urma unui proces de pitch realizat la începutul acestui an.

Agenția adaugă portofoliului de clienți unul dintre cele mai mari branduri de tehnologie din lume, pentru care va presta servicii de digital marketing, ATL și brand experience pentru a comunica cele mai importante lansări de anul acesta.  

“Lucrăm de ceva ani cu piața de smart tech din România care s-a aglomerat progresiv în ultimul timp și în acest context suntem foarte entuziasmați să luăm această provocare alături de OPPO în a aduce o viziune fresh în industrie. Este un brand puternic, down to Earth, dar surprinzător și cu mult potențial - relaționăm mult cu el. Plănuim să-l vedeți cât mai mult pe ecranele voastre în următoarea perioadă.”, Evelina Din, Director of Product.

SHOW the agency va desfășura pentru OPPO servicii de digital marketing on retainer precum și dezvoltarea de campanii integrate de ATL, digital și brand experience pentru susținerea celor mai importante inițiative OPPO de anul acesta: parteneriatul cu Federația Română de Fotbal și lansarea celor mai noi produse.

“Ne dorim să aducem cât mai mult OPPO pe ecranele potențialilor consumatori prin conținut de digital relevant, parteneriate cu KOL’s care să ne ajute să scoatem în evidență capabilitățile remarcabile ale produselor și alte tactici care să ne diferențieze de competiție. Ne adresăm unei audiențe mixte, în funcție de categoria de produse comunicată, însă testăm idei out of the box, neconvenționale, dar cu potențial de impact în market share. Ne bucurăm de un client deschis la noutăți, trends și povocari, cu care ne putem implementa strategiile de comunicare.”, Raluca Stîngă, Digital Marketing Director.

“Brandul OPPO aniversează în curând 4 ani de la lansarea pe piața locală, iar acest interval a însemnat o creștere continuă a notorietății brandului, susținută prin comunicare autentică, axată pe explicarea beneficiilor pentru consumatori. Continuăm această direcție strategică alături de un partener care ne susține în îndeplinirea obiectivelor prin creativitate și este deschis în a oferi o viziune pragmatică asupra consumerismului digital.”, Adrian Stefănescu, Digital Marketing Manager OPPO România.

SHOW the agency este o agenție independentă de publicitate și brand experience, fondată în București. Agenția oferă o paletă integrată de servicii de ATL, BTL și Digital, prin poziționarea ca partener de business pentru clienții săi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Sectiune



Branded


Related