Pentru a atrage oamenii la o conferință, ai nevoie de o promisiune cu adevărat specială, unică. Temele de discuție, schimbul de informații, conexiunea socială, nu mai sunt suficiente pentru a convinge participanții să se deplaseze la evenimente, recunosc chiar specialiștii din industria BTL. Acum, ai toate acestea în online, la un click distanță.
Un spațiu monument istoric, Casa Dimitrie Bolintineanu, cu istorie de peste 160 de ani, renovată integral în 2023 cu păstrarea elementelor arhitectonice ale vremurilor , situată pe strada Negustori la numărul 16, este punctul acela de atracție de care are nevoie orice eveniment pentru a-l transforma din "încă un eveniment" în "de neratat".
Pentru a te convinge îți propunem să explorezi virtual the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu.
Un spațiu monument istoric te invită la creativitate
Spațiul în care are loc un eveniment contează la fel de mult ca evenimentul în sine. Cu atât mai mult în 2024, când oamenii trăiesc în online, au ședințe și întâlniri virtuale și participă la conferințe cu ajutorul ecranului și a unei conexiuni la internet.
O conferință sau o lansare de produs trebuie să fie o experiență pentru a convinge oamenii să participe fizic, să îi dedice efort și timp special. Iar pentru asta are nevoie de o atmosferă specială, de un cadru unic, diferit de oferta tradițională a sălilor de conferință.
the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu vine cu o propunere alternativă pentru organizarea de conferințe și oferă un spațiu disponibil pentru 30-90 participanți într-o orangerie (seră), locul unde în trecut oamenii își țineau plantele exotice. Cu o suprafață vitrată de peste 75%, spațiul nostru de evenimente este o alternativă la spațiile de evenimente fără lumină naturală. Convinge-te explorând Casa direct de pe telefonul tău.
"Viziunea noastră pe termen lung este aceea de a transforma aceste case monument istoric în locații de evenimente care îmbină tradiția cu modernitatea, oferind companiilor un spațiu unde să-și etaleze inovațiile și să-și întărească relațiile.
Nu este vorba doar de a oferi un spațiu elegant, ci de a crea un cadru care stimulează creativitatea, colaborează și crește valorile corporative", spune Vlad Mihălăchioiu, Managing Partner the villa. Event House - Casa Dimitrie Bolintineanu.
Avantajele alegerii unei locații Monument Istoric
Clădirea are o ambianță unică, în care istoria unei epoci se întâlnește cu tehnologia și eleganța. Spațiul oferă multe elemente originale, recondiționate de restauratori renumiți. Piatra cubică, marmura, geamurile din cristal, ușile originale sunt câteva din obiectele originale pe care le vei găsi în locație și care vor accentua unicitatea evenimentului organizat la the villa.ro.
Accesul la conferință se poate face extrem de ușor, pentru că vila este localizată în zona Rosetti, foarte aproape de metroul Universitate, exact în centrul Bucureștiului. Printre serviciile pe care le mai oferă, sunt și angajații permanenți, meniu de bar și catering personalizat, parcare cu 12 locuri, mobilier disponibil în locație, sistem audio pentru conferințe. Echipa de parteneri poate asigura servicii complete pentru orice tip de eveniment: audio / video, decorațiuni, divertisment sau servicii de promovare.
Despre închirierea locului, poți vorbi cu Vlad.
Vlad Mihălăchioiu: +40 749 472 687 și pe emailul - [email protected]
"Casa Dimitrie Bolintineanu" actualmente the villa. Event House
O parte semnificativă din identitatea Bucureștiului constă în urmele lăsate de transformarea firească a periferiilor inițiale și cu caracter rural într-un țesut urban propriu zonelor centrale. Prin acest proces evolutiv case de târgoveț care se înălțau în mijlocul unor ogrăzi generoase s-au preschimbat în locuințele cu caracter de reprezentare a elitelor. Dincolo de arhitectura elaborată acestea cuprindeau frecvent spre stradă peroane de acces impresionante iar în partea posterioară a loturilor curții de serviciu folosite probabil și ca spații de recreere private.
Grație arhitectului Paul Gottereau, proprietatea boierului Costache Păucescu din strada Negustori a cunoscut o astfel de prefacere atunci când a devenit reședința medicului Alexandru Racoviceanu.
Mai apoi, când prin creșterea orașului zona cu pricina a devenit una centrală, locuințele ei au trebuit să se apropie și mai mult de statutul unor adevărate reședințe. Probabil de aceea micul spațiu de recreere privată a familiei Racoviceanu a fost înlocuit cu o terasă generoasă deservită de două rampe dispuse simetric ce coborau spre curte. Deși extrem de potrivită pentru sufragerie această extindere s-a dovedit prea amplă și prea pretențioasă pentru imaginea înspre care se orienta căci, fiind amplasată în spatele clădirii, terasa privea înspre dosurile imobilelor învecinate. În plus, joncțiunea dintre extindere și fațada proiectată de Paul Gottereau nu s-a bucurat de una dintre cele mai abile rezolvări tehnice. Soluția a fost extrasă din însăși istoria Bucureștiului și, mai exact, din luxoasele locuințe cu seră care au apărut în oraș la pragul dintre veacul al 19-lea și cel următor, precum reședințele Assan (Piața Lahovary), Cesianu (intersecția Căii Victoriei cu bulevardul Dacia) sau cea de la intersecția străzilor Demetru Dem Dobrescu și Boteanu. În cazul proprietății Păucescu / Racoviceanu sera, în forma unei interpretări contemporane, a oferit extinderea interiorului privat înspre exterior și, simultan, a permis întoarcerea grădinii private din partea posterioară a proprietății asupra ei însăși.