Starea de Bine cu Heidi și Goldfish Project se ține

Starea de Bine cu Heidi și Goldfish Project se ține

Într-un un an plin de provocări, Heidi Chocolate România și Goldfish Project și-au unit forțele într-o campanie care îndeamnă consumatorii să redescopere bucuria în ciocolată și în lucrurile simple.

"Totul este bine când ai familia cu tine" nu este doar un slogan, ci o invitație la a ne bucura de viață și de a gusta din plin din dulcele momentelor în familie.

 „Sub această deviză simplă, dar puternică, ne-am propus să  oferim consumatorilor ocazia să se conecteze cu sentimentul de împlinire oferit de familiile lor. De la 1 noiembrie până la 31 decembrie 2023, fiecare pralină sau produs Heidi de Crăciun cumpărat devine un bilet de intrare atât în lumea premiilor cât și în cea a bucuriei împărtășite. Campania de Crăciun este ultimul capitol dintre campaniile de trade dezvoltate sub acest concept umbrela în 2023. ”, Mihai Mihăescu, Senior Brand Manager – Heidi Chocolate.

Ana David, Managing Director Goldfish: „În noiembrie 2022 răspundeam unei invitații la pitch dar mai ales unei provocări lansate de Heidi, aceea de a construi o campanie integrată de trade pe tot parcursul anului următor. Având în vedere perioadele diferite de consum, cu nevoi și mentalități distincte, obiectivul nostru a fost să asigurăm că promisiunea brandului către consumatori rămâne mereu aceeași: Heidi le arată latura dulce a vieții în fiecare bucățică de ciocolată.”

 

Echipele implicate:

Heidi Chocolate:
Mihai Mihăescu, Senior Brand Manager
Ionuț Bărăgan, Marketing Manager
Laurian Boitoș, Trade Marketing Manager

Goldfish Project:
Ana David, Managing Director
Anca Bogdan, Account Manager
Alex Mălăescu, Director Creație
Silviu Georgescu, Senior Art Director
Roxana Mălăescu, Creative Strategist

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Goldfish Project

Cu siguranță ați auzit expresia “There are plenty of fish in the sea”. Într-adevăr, în domeniul publicității, există o multitudine de opțiuni când vine vorba de alegerea unei agenții.... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related