Auzim mereu despre diversitatea bucătăriei românești, dar cât de multe știm cu adevărat despre bogăția ei, despre rețetele cu ingrediente neașteptate și denumiri deloc obișnuite? Parteneriatul dintre ONG-urile My Transylvania și Teach for Romania și-a propus să găsească răspunsul la această întrebare printr-un proiect care îi transformă pe copii în cercetători ai rețetelor uitate – "Rețete din bătrâni. Minimonografii gastronomice sătești". Ioana Pătrășcoiu, Project Managerul acestei inițiative, s-a bucurat să vadă că există interes pentru redescoperirea bucătăriei românești atât din partea profesorilor, cât și din partea elevilor implicați.
Ioana Pătrășcoiu: "Marea descoperire este că avem un patrimoniu gastronomic local bogat. Patrimoniu adesea uitat, căci un burger sună mai bine ca o porție de cococi
Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative: