Mâncarea nu înseamnă doar o sumă de ingrediente, o formă de hrană sau rețete fistichii. Ea este în egală măsură și patrimoniu,comunitate, spiritualitate, emoție, memorie, istorie, cultură, crede Nicolle Birta, content creator in zona de French gourmet & lifestyle, autoarea blogului Bistro Margot si fondatoarea studioului de creatie Repertoire. Nicolle a început să gătească pentru a face pauzele de masă mai frumoase la job, după ce a epuizat toate opțiunile de comandă din zonă. A început apoi să scrie despre mâncare pe blog, să învețe și să descopere, să o studieze. În 2017, după ce a absolvit școala de bucătari din București, Nicolle s-a numărat printre cei 25 de studenți din întreaga lume selectați în programul de Înalte Studii despre Gust, Gastronomie și Arta Mesei, organizat de Le Cordon Bleu Paris în parteneriat cu Universitatea din Reims, Champagne-Ardenne.
Nicolle Birta: Nu e vorba doar de ce mănâncă un popor, ci și de cum mănâncă, ce simboluri atașează mâncării sale, ce semnificație are acea mâncare pentru el și ce comunică despre ea
Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative: