[Ca vlogu-n bucate] Florin Ciutacu: Cu cât combini mai puține ingrediente cu atât ai șanse să îți iasă ceva gustos

[Ca vlogu-n bucate] Florin Ciutacu: Cu cât combini mai puține ingrediente cu atât ai șanse să îți iasă ceva gustos

Cum era cântecul ăla? Într-o seară la Telejurnal, într-o seară la Telejurnal, am văzut un cașcaval. Nu e cale lungă de la o emisiune de știri la vlogurile din ziua de azi, care, cu siguranță modelează gusturile oamenilor de pe întreaga planetă, iar românii nu fac excepție. Florin Ciutacu e bucatar chef in Monaco și se ocupă momentan de propria pagină de Instagram. Acolo, spune el, lumea e mai calculată, nu s-a repezit imediat la rafturi, atunci când a lovit criza. Crede că nu există nu știu să gătesc, ci mai degrabă nu vreau. Iar dacă o rețetă e mai ciudată pentru cei de acasă, cu siguranță undeva în lume există acea rețetă.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related