[Noile dialoguri] Cristian Dascalu: Granitele nu mai exista, iar foarte multe joburi au nevoie doar de laptop

[Noile dialoguri] Cristian Dascalu: Granitele nu mai exista, iar foarte multe joburi au nevoie doar de laptop

Daca ar fi sa descrii un tip din generatia Z, ai fi tentat sa spui ca e IT-ist, ca i-ar placea sa lucreze o perioada la Google sau Facebook, dar sa nu intarzie mult pana sa devina freelancer, si sa aiba eventual si vlog. Exact, vorbim de Cristian Dascalu. Si o facem despre ce tema sociala il preocupa, despre care vorbeste cu prietenii la cafea sau la care se gandeste inainte sa doarma. Desi, la energia pe care o are, ai zice ca nu are nevoie sa doarma. In clipurile lui, vorbeste articulat si cu ritm. Si apare des cu ochelari de soare. Am vorbit pe larg despre ele, aici.

Acum am discutat despre update-urile care apar pe piata muncii in relatia angajat/angajator vs contractor/freelancer, despre schimbarile de mindset ale noilor generatii si nevoile acestora intr-o alta lume fata de cea preluata de la parinti. El crede ca noile idealuri, posibile datorita unui context relativ favorabil, definesc generatia sa. Insa ele trebuie sa treaca testul sistemului de invatamant si adaptarii unei piete a muncii aflata pe alta frecventa.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Subiecte

Sectiune



Branded


Related