Briza usoara si program lejer deasupra Bucurestiului

Briza usoara si program lejer deasupra Bucurestiului

Un lucru la care nu te gandesti in fiecare zi este ca ti-o petreci in mare parte intre 4 pereti. Din motive intemeiate (si, uneori, foarte bine expuse), misiunea oricui ar trebui sa fie "iesi de la cutie". Mai ales ca suntem pe final de vara; adica jumatate din ganduri ne stau la vacante de ultim moment si cealalta deja vede la orizont griurile toamna-iarna. Dar sa nu mai poposim, pesimist si fara miza, spre viitorul mai indepartat si sa ne concentram pe cel mai apropiat (mai precis, weekendul asta care vine), cand avem soare, cald si o invitatie undeva deasupra Bucurestiului. 

Hotel Caro si Dinner In The Sky s-au organizat pentru a sarbatori ultimele zile de vara la 50 de metri inaltime deasupra tuturor, nu fara o vedere inspre Lacul Tei, inconjurati de peste cinci hectare de verdeata, domeniul Caro fiind unul dintre cele mai intinse spatii verzi bucurestene.

 

 

De vineri si pana duminica, Bucharest in the Sky are atat program dimineata, cat si dupa-amiaza sau la lasarea serii. Cu alte cuvinte, daca iti petreci diminetile de obicei la nivelul solului, vei aprecia un Bucuresti matinal vazut de sus; imbiat de o briza usoara, de pe la 10.30, vei putea consulta in cadrul Breakfast In The Sky si un meniu de mic-dejun pus la cale de Cristian Paterau (Executive Chef, Restaurant Clasic). 

La amiaza, de pe la 16.30, lucrurile raman la inaltime, dar ciclul Wine Tasting In The Sky adauga un sommelier cu multiple distinctii nationale sau internationale, pasionat de istoria vinurilor. Sergiu Nedelea va contribui la intregirea gustarilor semnate Cristian Paterau cu cate unul-doua soiuri de vin tocmai potrivit - si nu ales la intamplare, cum se intampla destul de frecvent prin supermarketuri.

Apusul soarelui se va vedea in avanpremiera la Dinner In The Sky, atras probabil de acordurile de vioara ale Alexandrei Violin, fondatoarea trupei Amadeus si invitata speciala a evenimentului, alaturi de Chef Dan Tonca (Executive Chef, La Vitrine), responsabil de coordonarea preparatelor de seara, de langa care nu vor lipsi nici cateva feluri de vin.

Evenimentul unic din acest ultim weekend de vara bucuresteana va fi un styling show, programat sambata, incepand cu ora 17.00. Din bucataria La Vitrine vor iesi preparate semnate de Chef Dan Tonca, aranjate de stilistul Alexandru Costache, insotite de povesti oenologice de la Sergiu Nedelea si Cosmin Tudoran (Profu' de Vin), nelipsind din fundal muzica Alexandrei Violin.

 

 

Bun; pune in continuare fata-n fata imaginea pe care o aveai despre weekendul tau inainte sa ne citesti si versiunea "de dupa", cu toate posibilitatile pe care le-am adus in atentia ta. Reamintim premisele: prea multi pereti, sfarsit de vara, oaza de verde, 50 de metri altitudine.

Pentru a comunica observatiile la care vei ajunge, te indrumam cu incredere aici.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related