Pe 24 și 25 aprilie, facem debriefing culinar și punem sare și piper în PR. La ediția 54, discuția este una condimentată cu subiecte pline de gust și insighturi din lumea digitală a celor mai mișto rețete de succes digital. Debriefing culinar: PR cu sare și piper îi are ca invitați pe Florin Scripca (@Chef Foa) și Cristina Mazilu (@Mazilique), în Tunes Pub, de la ora 18:00.
Flavours of a Chef
Pe 24 aprilie, conferința îl va avea ca actor principal pe Chef Foa. De la el poți găsi multe răspunsuri la întrebări legate de pasiune versus celebritate, cum e viața unui bucătar conectat la lumea digitală și cât de greu este să îți faci brandul personal să conteze, în acest context. Inițiativele originale reprezintă pentru el un ingredient-minune, pe care îl adaugă cu succes și în afacerea sa, Flavours Food Design.
Mazilique in action
25 aprilie este rezervată unui workshop la care o avem invitată pe Cristina Mazilu, a.k.a Mazilique. Dacă te întrebi cum poate un om pasionat de gătit să facă din pasiunea sa un preparat de succes, dar și ce înseamnă colaborările cu brandurile și expunerea publică, Cristina vă va plimba prin viața unui blogger culinar. Ea vă va arăta aplicat cum să găsiți propria rețetă, cu insighturi relevante și foarte interesante. Prețul unui bilet la workshop este 10 lei.
Cum participi?
Pentru înscrieri, trimite un mail, în care să precizezi numele, numărul de telefon și dacă te înscrii la workshop, la conferință sau la ambele. Te așteptăm la Tunes Pub, pe 24 și 25 aprilie, începând cu ora 18:00.
Ediția 54 PR Tea & AD Cookies este susținută de sponsorii: Tunes Pub, Editura Vellant, Maio Bakery, Cadouri la borcan și partenerii media: IQads, SMARK, The Institute, IQool, PR Wave, CTRL-D, Iubesc Studentia, Going Out, Stiri ONG, Advertising 4U.