Dupa ce am deschis ieri bucataria Pandorei, minunandu-ma de creativitatea publicitarilor cand vine vorba de acest animal banal, puiul, a venit timpul sa va arat si voua minunatiile cu care m-am delectat astazi. Sa intre-n scena, iesite din imaginatie: raurile de jeleu si fructe, buchetelele de legume, peisajele alese, vinetele impodobite si iaurturile delicate. Daca exista soiul asta de sinestezie, sigur il am: numai vazand ospatul asta, papilele mele parca se imbogatesc de gusturi. Cam de aceeasi tortura aromata am avut parte si cand am fost la prima editie a Cupei Agentiilor la Gatit FLORIOL. Puteti vedea si voi preparatele, daca indrazniti.
Daca vi s-a facut macar un pic pofta sa fiti creativi in bucatarie, aflati ca si anul acesta va puteti inscrie la Cupa Agentiilor la Gatit FLORIOL, aromata de Coseli, sarbatorita de Privileg Catering, savurata cu Staropramen si recomandata de Mega Image. Tot ce trebuie sa faceti e sa intrati pe site pana pe 19 martie si sa completati formularul, trimitandu-l mai apoi la adresa [email protected]. Taxa de participare este de 200 eur/echipa.
Pana una alta, haideti sa vedeti la ce ma refeream cand va povesteam de o tortura aromata. Daca inca n-ati mancat, poate ar fi mai bine sa mai asteptati putin: