Mic dejunul n-ar trebui sa fie intotdeauna mic

Mic dejunul n-ar trebui sa fie intotdeauna mic

Am fost tocata la cap mult timp cu sfatul "Nu fuma pe stomacul gol". Nu m-am intrebat niciodata de ce, dar am urmarit cu sfintenie chestia asta. Dupa ce m-am lasat de fumat, obiceiul de a devasta frigiderul dimineata a ramas cu mine. Sigur, am fost obligata sa aduc mici modificari meniului (cum ar fi o cafea-doua in plus) sau locului in care mananc (de obicei din picioare,  in drum spre birou), dar nu se face ora 10 fara sa fi mancat ceva. Am fost curioasa sa aflu daca romanii mananca dimineata acasa sau pe fuga, ca mine, si mi-am aruncat ochii peste raportul de cercetare "In bucataria romanilor. De la raft in farfurie", realizat de Nielsen sub umbrela SMARK Research. De acolo am aflat ca trei sferturi dintre romani mananca micul dejun, iar 89% dintre acestia prefera sa manance acasa, alimentele lor preferate fiind lactatele (74%), ouale (65%) si painea (58%). Am vrut sa vad cum se asaza micul dejun pe masa publicitarilor din lume, ca sa fac pofta si romanilor care sar peste masa asta importanta: 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related